nedelja, 9. julij 2017

Abrahamski

V prejšnji objavi sem pokazala vabila na praznovanje taščinega abrahama, danes pa pokažem še voščilnico, ki jo je prejela od mojih staršev in škatlico, ki jo je prejela od svojih otrok z družinami.


Sivka me še vedno navdihuje, tako, da je nastala tale vijoličasta voščilnica.





5 klasov za 5 desetletij življenja


Vhod v peč
Na steni pa poročna slika in slika vnučkov :)
Taščine dobrote: marmelada(nalepka je taprava, samo zeeloooo pomanjšana) in kruh


Kmalu ko so bila vabila dokončana, sem si zamislila, da bi tašči ob rojstnem dnevu naredila škatlico s krušno pečjo, ker vsak teden v njej peče kruh za prodajo. Poleg tega vkuhava tudi marmelade (in peče piškote, suši sadje...), zato je na peči poleg "fimo kruha" nastala še ena borovničeva marmelada. V peč smo dali butarico iz denarja :). V izdelavo škatlice je bilo vloženega kar precej časa, ena neuspela peč, pa poskusi izdelave kruha pa nabiranje žita... Ampak je bilo fino in mislim, da je tale škatlica res primerna za izziv v Craftalnici: za dušo, ker se mi je, ko sem jo izdelovala, z vsako novo idejo in podrobnostjo, priljubila k srcu... :)

Lepo nedeljo!




13 komentarjev:

  1. WOW what beautiful creations! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Pastels’ challenge! We hope you’ll come back often.

    Darlene
    DOUBLE D Challenge Blog
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna voščilnica in še lepša škatlica presenečenja. Kruh in žemljica sta pa kot prava, se mi zdi, da kar diši po sveže pečenem kruhu.

    OdgovoriIzbriši
  3. What a very pretty card, it's such a great design! That die cut is so delicate and lovely! BEAUTIFUL flowers too! Thanks so much for playing along with us at The Double D Challenge Blog, Pastel Party. Donna, DT Member.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ob tej tvoji zamisli in izdelku pa sem ostala brez besed; kako lepo si ji vse pripravila, z veliko mero posluha za vse, kar ji je v veselje. Zelo všečno. Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. vau, tole je pa prekrasna škatlica, tako domiselno in lepo narejeno, pa ta kruh ... osupljivi detajli! in žito!

    OdgovoriIzbriši
  6. wow, tale škatlica oz. peč je svetovna. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako zelo čudovita škatlica (tudi voščilnica seveda ;-)) a škatlica, ki je vzela toliko časa si pač zasluži več besed!!! Tako zelo lepo si vse povezala in zdaj še težje čakam jutrišnjo delavnico v Rayherju, kamor sem se prijavila... Poročam, kako bo - ali se morda srečava?!
    Uživaj v vročem poletju, Majda

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja, se mi zdi, da nas v tem času večino navdihuje sivka.
    Škatlica je fenomenalna, krasna ideja s pečjo in res, kruh in žemlja sta kot pravi.
    Klasje pšenice pa prava pika na i.

    OdgovoriIzbriši
  9. Škatlica za vikat z vsemi drobnimi detaili. Čudovita. Hvala, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tako voščilnica kot tudi škatlica sta čudoviti. Všeč mi je ideja s pecjo, pa vratca na zunanji strani, sploh pa kruh. Krasno! Srečno☺

    OdgovoriIzbriši
  11. ooo kako lepo krušno peč si naredila in v notranjosti se skriva pravo bogastvo :-)) Ja, veliko truda je bilo... Tudi ostale voščilnice so čudovite.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudovita škaica. Polna lepih z ljubeznijo narejenih dodatkov.
    Hvala, da si z nami v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovito škatlico si naredila in verjamem, da je bilo veliko dela z njo. Všeč mi je ideja s klasjem, enkratno si naredila tudi kruh in žemljo!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)