torek, 17. junij 2014

Pleničke in čakanje :)

Letos je/bo res leto dojenčkov. Tudi sama sva, Bogu hvala, med srečneži - trenutno že par dni čez rok. Seznam "to-do-pred porodom" se prazni (oz. je bil vmes napisan že nov :)); jaz lovim in "vlagam" še zadnje minute spanca, zavzeto hodim po stopnicah in občasno še naredim kakšno voščilnico - kar tako, na zalogo.

Nogavičke
Mala zaspanka
Pleničke 1
Pleničke 2


Belo-vijolično voščilnico s pleničko (hja, slikanje mi izgleda tudi pri dnevu ne gre...) prijavljam na Ko me inspirira #26. Uporabila sem papir iz stare zaloge, čipko, iz neke mini trgovinice, ostanek filca, varnostno zaponko, vijolično nit, za izrez krogov pa sizzix in ne vem katere šablonice :). Tagec sem dobila že doooolgooo nazaj pri Vladki, kot darilo na enem izmed izzivov - sedaj pa čaka še ime lastnice pleničke :).

Verjetno bom sedaj nekaj časa bolj kot ne odsotna s svojega bloga, bom pa z veseljem pokukala vaše umetnije :)!

5 komentarjev:

  1. Koliko enih cart zadev na kupu. Hvaala, da si pred porodom ujela se najin izziv :) Zelim ti vse dobro in upam, da se kmalu zgodi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. O, kako lepe voščilnice si izdelala! Uf, ko bi se le dalo naspati na zalogo! :-)) S teboj (z vama) se veselim skorajšnjega prihoda male štručke.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti si pa res carica, da ti uspe vse tole narediti tik pred zdajci! Upam, da si boš nabrala dovolj zalog spanca, vsekakor pa da bo mala štručka mirno spala ponoči in ne bo rabila spati na zalogo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. O, kako lepo, da si se nam pridružila, preden greš v Rim ;-) (mislim, da se tako reče :-) ). Izdelki so čudoviti, jaz pa mislim nate in skorajšnjo veselo novico!!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)