nedelja, 30. november 2014

S tal

Zadnje čase sem svoje ustvarjalne pripomočke preselila iz svojega kotička kar na tla :). Tako ima naša punca družbo med igranjem, meni se pa ni potrebno preveč prestavljati, če ji uide kakšna igračka :). Tako mi tudi uspe narediti kakšno voščilnico -tudi tako izven sezonsko. Tokrat ena poročna, ker so me vrtnice, ki sem jih kupila v Ustvarjalnem dotiku predolgo mamile (res so krasne!... :)


Bel prtiček je podlaga za kozarce, srček izrezan s sizzixom, tri vrtnice, bel kuli in rjava osnova iz Ustvarjalnega dotika. Ravno prav beline, da ujamem še zadnje urice novembrskega izziva. Lep adventni čas!

6 komentarjev:

  1. Krasna poročna čestitka! Zelo všeč mi je bel "šivan" rob :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu :) Pozdravček, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je
    meni je všeč barvna kombinacija
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Naravno lepa, jaz imam zelo rada belo-eko kombinacijo. In odlicno si se znasla z delom kar na tleh.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tvoja punčka gotovo uživa, ko te gleda v "svoji" višini. :-)) Super si se znašla z ustvarjanjem na tleh. Voščilnica pa mi je zelo všeč Vrtnice so res sanjske in lepo si jih umestila na srček.

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni so bila tla vedno najljubša pozicija za ustvarjanje. Mi je ostalo ti še iz srednješolskih časov, ko je bilo potrebno pripraviti goro materiala za izložbe...

    Poročna voščilnica je za čisto 10-ko :)!

    OdgovoriIzbriši
  6. I really like the blog and I hope people will have a new blog, thanks for the blog
    តើរ៉ូឡែត Onlineជាអ្វី

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)