torek, 12. maj 2015

Vijolično-zelena

Pred časom sem pospravljala svoj ustvarjalni kotiček (no, v resnici sem ga potem še nekajkrat, ker ko začnem ustvarjati, kar naenkrat vse pristane na mizi, dokler imam še vsaj malo prostora za rezanje, lepljenje... ko pa še tega zmanjka, sledi pospravljanje pripomočkov v škatle in predale :)) in sem ostanke papirjev (ki mi jih je škoda zavreči) razporedila po barvah v prozorne mapice. To se je izkazalo kot dobra ideja, saj veliko hitreje najdeš primeren košček papirja primerne barve.

Craft-alnica s svojim 133. izzivom - slika kot inspiracija, me je spodbudila, da poiščem po mapici z zelenimi in vijolčnimi ostanki. Med zelenimi se je znašel tudi en EKG zapis na zelenem papirju (ha, dejansko čez 7 let vse prav pride :)). Tako sem se spomnila na misel, ki sem jo že davno nazaj shranila na računalnik, za tiste trenutke, ko si sit padcev, čeprav so tako vzponi kot padci del življenja...


 

9 komentarjev:

  1. Lep dokaz kaj človek vse lahko uporabi na voščilnici. Tale EKG zapis in napis super spadata skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo zanimiva voščilnica, ustvarjanje res ne pozna meja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlična izbrana misel, v kombinaciji z EKG zapisom res da misliti in spomni na marsikaj pomembnega. Bravo, res si se dobro spomnila, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super, "dohtarska" in ustvarjalna žilica gresta odlično skupaj! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna ideja :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nama po dani sliki v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  6. super si skombinirala EKG scan in verz. Voščilnica je TOP :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Tole si se pa vrhunsko spomnila! :-) Čudovita in zelo "poučna" voščilnica. Tudi pri meni se skriva za eno debelo mapo podobnih misli, pa se nikdar ne spomnim, da bi jih uporabila...

    OdgovoriIzbriši
  8. Kakšna izvirna uporaba EKG-zapisa :) Kombinacija s poučno mislijo daje krasno čestitko.

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasno si uporabila vse kar se je skrivalo v tvojih mapicah, še EKG zapis.Dobra ideja tudi za kašno valentinovo voščilnico.
    Hvala, da si s nam pridružila v Craft-alnici. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)