ponedeljek, 11. januar 2016

Najlepša pesem...

Med iskanji misli oziroma voščil za na voščilnico ob rojstvu, sem se spomnila na Pavčkovo pesem, oz. del nje. In ker omenja pesem, sem za ozadje vzel zapis neke pesmi (ki si jo že dolgo želim naučiti zaigrati na klavir, čeprav so moji prsti od zadnjega obiskovanja glasbene šole že dodobra zakrneli...). Pesem sem prekrila s pavs papirjem (hvala Tini za idejo), ker je sicer čisto preveč bodla v oči.

Sledilo je še iskanje po starih zalogah nalepk (eden izmed novoletnih sklepov je tudi to, da poskušam čim bolj porabiti stare zaloge ustvarjalnega materiala in čim manj zapraviti (čeprav že pišem seznam stvari, ki jih "nujno" potrebujem))... Par sekvinčkov in nekaj tekočih perl in skica za postavitev.
skica

Prijavljam na Ko me inspirira #44 :).

P.S. Sem se spomnila na včerajšnji večer, ko mala K nikakor ni hotela spati in dretje ni bilo ravno podobno pesmi, kaj šele najlepši pesmi. Je pa bilo toliko lepše zjutraj slišat mami mami mami mami... :)

8 komentarjev:

  1. Čudovita voščilnica
    pa še najlepšo pesem nosi v sebi
    super
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo voščilnico si naredila :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo voščilnico si naredila :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Tale Pavčkova krasno pristoji voščilnici in ta zvedava sova jo simpatično dopolni. Hvala, da si se pridružila izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tako dobre namene imamo s porabo zalog, kajne - in potem skrivoma že beležimo, kaj pa je treba res nujno še imeti :)) Zelo simpatično voščilnico si izdelala! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mami, mami je pa najlepša pesem. :-) Tvoja voščilnica je čudovita. Ozadje z notami je super ideja, zvedava sovica pa lepo paše zraven. Le kdaj bom jaz sprejela sklep o porabljanju zalog!? :-)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepa voščilnica, z zelo lepo mislijo :-). Hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  8. super ideja, kako povezati misel z motivi oziroma papirji.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)