ponedeljek, 21. marec 2016

Ob materinskem dnevu

Tudi sama sem bila na petkovem srečanju ustvarjalk (hvala Andreji in Maji za organizacijo in moji soimenjakinji Klari za res krasne priponke), sicer sem bolj zgodaj šla, ker me je doma čakala hčerka, ampak je bila tudi tista ura in pol super. Ustvarjalk je bilo res kar precej in ob večnem pomanjkanju časa (ki to v resnici ni, samo težko se je ob velikih modrih učkih (in "mami pidi sem" = mami, pridi sem) usesti za računalnik in spisati objavo ali dve, pohvaliti obilico krasnih izdelkov...) sem ugotovila, da pač ne morem biti z vsemi blogi na tekočem. Sem pa bila res vesela, ko so nekateri blogi na srečanju "oživeli" in moram reči, da ste res fajn punce/ženske :)!  
To sem jaz :)
Kakorkoli, konec tedna bo materinski dan. Z vsakim letom, ko mi je dano biti mama, se zavedam, da je ta vloga res nekaj posebnega, dragocenega. Ker je potrebno ogromno potrpežljivosti, iznajdljivosti, dobre volje, iskrenosti, srca in še česa za povrh. 
V zahvalo sta tudi nastali voščilnici za mami in za taščo. Obe še vedno z veseljem popazita na svoje vnučke, jih malo tudi razvajata (saj za to pa so stari starši :)) in sta na sploh dragoceni...
Ker mi Craftalnica s svojim 156. izzivom "časopisni papir" ni dal miru, sta nastali voščilnici sestrici z novimi pridobitvami iz Rayherja (hvala Hali za popust!). 
Izrez "Čestitke" je od Tininega Najlepšega para, zato tudi lepim v marčevsko galerijo.

18 komentarjev:

  1. Klarka, čudovita oseba si in vesela sem, da sem te spoznala. Tole objavo si pa tako lepo zapisala in res pohvale vredno, da si za materinski dan naredila tako čudoviti čestitki za mami in taščo. To sta zagotovo osebi, ki ju je potrebno spoštovati. Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  2. ja, fajn je bilo, pa te tvoje priponke so tudi nekaj posebnega.
    voščilnici pa super, dobro si vkomponirala časopisni papir.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priponke je naredila Klara iz Ustvarjalnih čira čar (http://eklisya.blogspot.si/), super punca :). Sem pa pozabila napisat zgoraj, bom dodala :)

      Izbriši
  3. Draga Klara, najprej naj se ti zahvalaim za čudovito priponko, ki sedaj častno krasi mojo ustvarjalno mizo. Res je bilo lepo spoznati nove obraze in jih dodati blogom, midve bova morale tole nadoknadit, saj v gneči ni bilo časa za vse.
    Lepo si zapisala tole o Mamah in babicah, pa tudi lepi voščilnici si naredila za obe. Všeč mi je kako si uporabila časopisni pair in, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priponke je naredila Klara iz Ustvarjalnih čira čar (http://eklisya.blogspot.si/), super punca, sva sedeli pri isti mizi :).

      Izbriši
  4. Hvala tudi tebi, za priponko in družbo. Voščilnice si pa lepo sestavila in vkomponirala časopisni papir. Je prav veselje pogledat po vaših blogih, kaj ste pripravile za CRAFT-alnico.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priponke je naredila Klara iz Ustvarjalnih čira čar (http://eklisya.blogspot.si/) :)!

      Izbriši
    2. Uff, očitno nisem povezala pravih imen ;-) So pa vseeno čudovite, kot tudi tvoja voščilnica.

      Izbriši
  5. Lepo si zapisala o mamah in babicah in izdelala dve čudoviti voščilnici z domiselno uporabo časopisnega papirja. :-) Vesela sem, da sem te spoznala in da sva poklepetali. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo smo se imele in lepo te je bilo spoznati. Krasno si se potrudila za obe babici.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepo popoldne smo preživele skupaj,
    krasen zapis si pripravila
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  8. Res je bilo zelo lepo in lepo te je bilo spoznati. Je že prav...male učke imajo prednost :-)...me bomo itak tu še mnogo let :-). Krasni čestitki za babici si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepe voščilnice si naredila in super uporabila časopisni papir.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. in hvala za priponko ... menda tudi mene čaka za naslednji obisk srečanja .-)
      Čudovito si jih izdelala!

      Izbriši
  10. Čudoviti voščilnici, lepo si vanju vpletla časopisni papir.

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako lepo si zapisala tole o mamah. Voščilnici sta mi zelo všeč. Super si uporabila časopisni papir.

    OdgovoriIzbriši
  12. Luštni voščilnici si naredila in lepo uporabila časopisni papir. Lepo te je bilo spoznati!

    OdgovoriIzbriši
  13. Res zanimivo si se lotila tega izziva, krasno si izvedla obe voščilnici, hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, LP:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)