torek, 10. maj 2016

Zelena

Medtem ko je dragi uspaval K (in zraven zadrnjohal tudi sam), sem se po dolgem času lotila voščilnic na zalogo :)...

 Najprej je nastala ena preprosta moška, z origami srajco, za katero sem navodila dobila tukaj, nato pa še ena dojenčkasta.
Ker že dolgo časa nisem naredila nobene za dojenčke, sem se odločila, da poskusim izrezati malo drugačno obliko - flaško (se vidi, da je pri nas nismo imeli, ker ni ravno neka dovršena oblika :)). Ker sem ozadje embosirala, z njo lovim še zadnji vlak na Craftalnici -159. izziv - reliefno ozadje. 

Pa mirno noč! :)

8 komentarjev:

  1. Klara, vlak si ujela in tvoja embosirana flaška je prav simpatična - čist dobr si jo dizajnirala:)) Hvala, ker si se nam pridružila v CRAFT-alnici. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasni voščilnici si naredila :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakšen mir je v hiši, ko spijo majhni in veliki (oziroma večni)otroci. :-))) Krasni voščilnici si ustvarila. Hvala za link do srajce. Zelo uporabna zadevica. :-)) Dojenčkasta pa je super cart. Že odštevaš dneve? :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O ja, zvečer je kar mirno. Me je pa zadnje dni zamikalo, da bi še ponoči vstala (ker itak ne morem spat), pa se zabubila med papirčke; pa se mi ni dalo vstat iz tople postelje :). Odštevam že, pa še vedno upam, da me otrok prehiti :)

      Izbriši
  4. Jej, kako sta luštni. Ja, dojenčkasta pa še posebno ;) Ti kar leži ta tematika, a ne :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita in domiselna je tale tvoja voščilnica, hvala, ker deliš v CRAFT-alnici, lp, T.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)