petek, 29. julij 2016

Muce

Med iskanjem idej, kako naj naredim muco podobno slavni muci, sem naletela na navodila kako se jo naredi s pomočjo pripomočkov, ki jih imaš :). Ker itak nimam vseh štanc, ki so navedene, sem ustvarjala nekoliko po svoje. Mali K je bila prva muca tako všeč, da si je zaželela še eno zase, eno za J in eno za mami :). Sedaj krasijo vrata njene sobe :).
Sem pa sedaj opazila, da mucam manjkajo brki. Ah, morda jih bom dodala jutri. Ali pa vsaj na voščilnici za nečakinjo, da bo vsaj malo podobna Kittyki :)...

Okroglo voščilnico prijavljam na 165.izziv Craftalnice: Okroglo

Ker sem pa imela roza papirje ravno razmetane po mizi, mi je v oči padla vrtnica (servietna tehnika), in mimogrede je nastala še ena preprosta voščilnica za zalogo. Uporabila sem embosirno srajčko, osnovo za voščilnice in vijugast trak iz Ustvarjalnega dotika in jo prijavljam na njihov julijski izziv: rožice.

6 komentarjev:

  1. Prava Kitty je nastala. Zdaj se vidi, da gre tudi brez šablon. Tebi je krasno uspelo, saj se ne opazi niti malo, da si delala brez tiste prave šablone.+, ki obstajajo za Kitty. Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice. lp. Tudi druga voščilnica je lepa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa je tvoja okrogla voščilnica :-))
    Krasno si jo sestavila in mucke so čudovite.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi ostanki prav pridejo :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu (prihodnjič pa prosim naredi posebej objavo za naš izziv. Hvala!) Pozdravček, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  4. Iiii, kolk dobre mucke. Tudi tale vrtnica je lepa. Zelo lepo si uporabila servietno tehniko. Jaz imam tudi nekje kup napol narejenih motivov...bo treba malo pobrskat.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita okrogla voščilnica, hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako lušne mucke si izdelala. Lepe voščilnice so nastale.
    Hvala, da ustvarjaš z nami pri CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)