torek, 14. februar 2017

Malo drugačna

Zadnje čase imam velik primanjkljaj rojstnodnevnih voščilnic, zato sem sklenila, da naredim kakšno na zalogo. Ker pa ob dveh majhnih puncah nimam ne časa ne možnosti za kakšne komplicirane variante je nastala tale. Od zunaj izgleda čisto preprosta voščilnica, potem pa- hm, kje se jo pa odpre??? 

Napis z ježkom pripneš na drugi konec voščilnice, želje pa napišemo na kartonček v notranjosti. V žepek lahko poleg kartončka damo še denar/bon.

Voščilnic prijavljam v februarski izziv Ustvarjalnega dotika. Od tam štempiljka Vse najboljše in šablona oval s šivi. 
Pa mirno noč in ustvarjalne sanje ;)!


7 komentarjev:

  1. U, kako super domiselno zapiranje! Krasen papir si uporabila. Skromna a zelo lepa okrasitev še povdari nenavadno obliko. :-) Pridna, da poleg svojih dveh navihank sploh uspeš ustvarjati. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo zanimiva izvedba! Lepo si okrasila tudi notranjost. Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Zgleda res preprosta, pa ni. Krasno presenečenje čaka prejemnika.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav zanimivo je to odpiranje. Lepa je.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooo super! Meni jih nikoli ne uspe narediti na zalogo. Nimaš časa za komplicirano.. Kaj pa je to? :) Vrhunska ideja, drugačna, zanimiva in res lepa. Sem že eno izmed prazničnih zapiranj in prepogibanj občudovala pri tebi. Tole si lahko kdaj sposodim? ;) Pa všečl mi je kartonček, ki je vstaljen za zapis želja ob enem pa nastane še žepek za kakšen evro. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Seveda si izposodi idejo, je nisem sama iznašla :)

      Izbriši
  6. Ma super oblik so vse po vrsti! Vidim, da se res lotevam same klasike in se moram tudi jaz lotit kake druge oblike ali prepogiba. Lepo in zanimivo si jo naredila!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)