sreda, 8. marec 2017

Gostja :)

Doletela me je čast, da sem marčevska gostja v Craftalnici! Hvala puncam za vabilo! 
Se spomnim daljnega leta 2012, ko sem se prvič prijavila sem, takrat je bila moja voščilnična "kariera" še zelo v povojih... Poleg najinih poročnih vabil sem naredila v letu le še nekaj voščilnic s tistimi nekaj štancami, pa škarjami in rezalnikom papirja... Sedaj pa kup pripomočkov pa včasih nobene ideje... Tako je nastala tale voščilnica, v spomin na stare čase, brez veliko pripomočkov, s hiško, ki sem jo dobila v dar od Majde... 
Vabljene, da se nam pridružite pri tem izzivu in vse lepo in dobro ob današnjem prazniku!

9 komentarjev:

  1. Ja, krasno voščilnico si naredila kot gostja izziva. In včasih res ni potrebno veliko, pa narediš tako luškano voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za gostovanje v Craft-alnici :) Poznam ta občutek, ko kljub vsemu, kar imam doma, ne vem kaj bi prijela v roke. Ti si se super znašla in zelo všeč so mi barve, ki si jih izbrala. In lesena hiška je super dodatek.

    OdgovoriIzbriši
  3. Klara, čestitke za gostovanje v Craft-alnici! :)
    Včasih imamo toliko pripomočkov, pa ne najdemo idej. Potem pa iz čisto preprostih stvari nastane krasen izdelek. Všeč mi je tvoj ljubi dom in izbrani odtenki barv. Preprosto lepo.
    Prijeten prazničen dan tudi tebi! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Klara, čestitke za gostovanje v Craft-alnici! :-) Zelo lepo in prisrčno čestiko ob vselitvi si izdelala. Tudi napis mi je zelo všeč. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Klara čestitke za gostovanje!!! Krasno voščilnico si ustvarila in izbira barv je odlična. Pa še "mojo"hiško si dodala, kako lepo, se kar topim ;-) Najbolj pa so mi všeč - pravljični trije gumbki za srečo, kar ne morem iz svoje pravljične kože ;-)
    Sončka ti pošiljam, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke za gostovanje. Ljubka voščilnica je.

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Klara :-))
    Zelo všeč mi je tvoja pomladna voščilnica in prav simpatično si jo sestavila. Vesela sem, da si naša tokratna gostja.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za gostovanje. Lepo si sestavila voščilnico. In jaz vedno pravim, da je glavna ideja. Tudi brez veliko pripomočkov, lahko ustvariš marsikaj lepega.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)