torek, 4. julij 2017

Še poletje

Ostajam pri poletnih temah. V ustvarjalnici je pred časom nastala tale kupček vabil za taščinega abrahama. Ker so vabila pri prejemnikih, jih lahko pokažem še tukaj. Želja je bila nekaj v zvezi s hribi, potem pa je s Tinino šablono božične zvezde nastala še planika :). Hribe sem packala z distressi, vsako gorovje je drugačno.



Za ohladitev sem naredila eno lubenico, ki ima namesto pečk metuljčke in je prave barve za Butterfly challenge (colour): 

Med posedanjem na vrtu prav lepo zadiši sivka in šopek le- teje pristal na rojstnodnevnici. Narejena po skici s Feeling sketchy.



Sem pa sedajle videla, da sva imeli z Zvonko podoben navdih :). Je pa nastala voščilnica že par dni nazaj, pa me je šele današnja "bolniška" prisilila do računalnika...

Mislim pa, da bom po tejle skici naredila še kakšno na zalogo, ker je res fina :)
Lepo popoldne!


13 komentarjev:

  1. Voščilnica s sivko, nimaš kaj zgrešit. Lepa in še dišeča ;)
    Tudi z vabili si si dala dela, samo so lušno izpadla. In lubenica, prav prisrčna ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Točno to, kar je napisala moi, sem imela v mislih, ko sem občudovala tvoje poletno ustvarjanje. :-) Krasno in domiselno si šablono božične zvezde spremenila v planiko.

    OdgovoriIzbriši
  3. vau, ti si na pa turbo v tej vročini ... krasna, krasna sivka, pa še prava je, vau ... pa tile hribi, prekrasni ... lubenica pa super duper ideja, hvala, da si se nam pridružila pri Butterfly Challenge-u.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooo, si bila pa pridna. Vabila izgledajo krasno. Tudi sivko si dobro upodobila po skici.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pridna si bila pri izdelavi vabil. Lubenica je strašno domiselna. S skico in sivko pa vidim, da sva bili res na isti valovni dolžini, krasno je izpadla.

    OdgovoriIzbriši
  6. The black butterflies look good against the red card. Thank you for fluttering into my butterfly challenge. Hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  7. Klara čudovite pozornosti za srce si izdelala - a vseeno imam zmagovalko, voščilnico lubenico! Tako zelo zabavna in hkrati osvežilna je! Super ideja, ni kaj...
    Naj bodo super tudi vroči počitniški dnevi vaše družinice, Majda

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasno poletno ustvarjanje - očitno sem res edina, ki se v tej vročini ne premakne nikamor. Planinska vabila so čudovita, v mislih so me takoj popeljala nekam v Julijske Alpe. Lubenica je prijetno osvežujoča in razigrana, ravno pravšnja za otroško zabavo na bazenu. Da o sivki sploh ne govorim - enkratno si uporabila tako njene barve, za piko na i pa še prave cvetove za dišečo rojstnodnevnico.
    Lepe poletne dni tudi tebi, pa hitro se pozdravi. V.

    OdgovoriIzbriši
  9. Hi Klara - love all your cards but the one with the lavender on the front is really pretty, and very clever use of our sketch. Thanks for joining in the fun at Feeling Sketchy this time.
    Helen x (DT)

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasna vabila si naredila in jih prav lepo okrasila.
    In fvala, ker si se lotila naše skice pri Feeling Sketchy in naredila zelo lepo voščilnico s sivko :-))

    OdgovoriIzbriši
  11. great take on the Feeling Sketchy challenge...

    OdgovoriIzbriši
  12. Lovely card you made based on the sketch at Feeling Sektchy. Thanks for playing with us.

    OdgovoriIzbriši
  13. Lovely card. Thank you for joining the challenge at Feeling Sketchy. Hope to see you again next time.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)