sreda, 3. januar 2018

Hvaležnice

Leto 2018 se je začelo. Tistih sedem voščilnic mi na koncu ni uspelo narediti, žal sem tudi sama pristala v skupini kašljajočih in posledično nisem ravno produktivna.
Kakor koli -leto 2018 je in bo okroglo. Okrogel je tudi moj trebušček, spomladi praznuje dragi okroglo, poleti pa mu bom sledila še sama :).
Zato hvaležnice: da bi znala v vsakem dnevu odkriti kakšno iskrico, in da bi bila škatlica hvaležnic ob koncu leta polna krasnih spominov...
In enako polno škatlo hvaležnic želim tudi vam (poleg zdravja:))!
Vse lepo v 2018!

6 komentarjev:

  1. Vas pa letos čaka res pestro leto. Naj bo ob koncu polno lepih spominov. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, to pa bo leto! :)
    Se že zdaj veselim z vami. :)
    Hvaležnice pa so super ideja. :) Ne dvomim, da bo škatla konec leta ob odprtju prinesla same lepe spomine in še več hvaležnosti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oppa tole bo pa veselo leto :). Upam, da ti uspe napolniti škatlico in nič zato če nisi prekosila sama sebe v 2017, bo pa letos drugače :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Naj bo res posebno, predvsm pa naj se vse dobro izteče.
    Vse dobro
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  5. Ni važno, kako je pri voščilnicah, važno je, da ti drugod vse štima:). Imej lepo leto in ga zaokroži tako, da bo krog in krog sama sreča in zadovoljstvo. Vse dobro in naj le pridejo s troje strani same dobre novice. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Klara, štejejo le želje srca ... štejejo misli, objemi, poljubčki, želje ... štejejo povezave kot je najina ta trenutek, ta hip, ko ti iz vsega srca zaželim VSE dobro v letu 2018! Bodi/bodite dobro VSI!
    Objem na daljavo pa za piko na i, Majda

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)