nedelja, 21. januar 2018

Med modro in vijolično

Ko sem že mislila, da bom nadaljevala letošnji "barvni projekt", tokrat z vijolično barvo, pa mi sestavljanje kar ni in ni šlo. Tako sta v vijolični nastali samo mini sestrici.


Zatem sem se lotila zimske z vilo (lepim v CCT, kjer je ta teden tema vile), kjer sem porabila sliko z neke stare voščilnice. 


Nato pa sem v škatli s še uporabnimi ostanki našla še tega dojenčka (koledar), in iz ostankov ter starih izrezkov je nastala tale, ki jo prijavljam v 202. izziv Craftalnice: nov začetek in v januarsko galerijo Najlepšega para (drugi del izreza valoviti okvir in čestitke).


Lepo, sončno nedeljo vam želim :)!

14 komentarjev:

  1. Končni izkupiček iz "ostankov" je ugoden in tako so nastale prav luštne voščilnice. Je kar prav, da se včasih malo pobrskamo po škatlah:). Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  2. vau, kakšna prekrasna zimska pokrajina in ta vila, čudovita! zelo mi je všeč recikliranje, zelo cart. in pavje perje s sekvinki - super ideja!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lep izkupiček voščilnic in ves so krasne. Moram priznati, da me je zimska pokrajina čisto prevzela.
    Bodi lepo,
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  4. ii kako lepo, zimska z vilo je tako lepa in hvala za pava z bleščicami, je že na polički v ustvarjalnici :-) Hvala <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi moje oko se je ustavilo na zimski pokrajini in vili. :-) Čudovito si reciklirala staro voščilnico. :-) Tudi ostale so zelo lepe.

    OdgovoriIzbriši
  6. That is a beautiful way to frame your winter image and how cute is the baby with the mobile? Thanks for joining in at 52CCT

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno ti gre recikliranje. Vsem si dodala svojo noto. Hvala, da si se nam pridružila v CRAFalnici.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse pohvale za tako lep nabor...pa še reciklaža...odličen izkupiček!!! :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Such a pretty sparkly fairy to frame your wintery image. Thanks for joining us at 52CCT this week. Gill, DT.

    OdgovoriIzbriši
  10. Spet si naredila zelo luštne voščilnice in tudi tista z zimsko idilo in vilo mi je všeč :-)) Hvala, ker se igraš z nami s praznično voščilnico pri 52CCT.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vesela sem, ker ustvarjaš tudi z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

      Izbriši
  11. Kae zajeten kupček voščilnic si naredila. Vse so zelo lepe in vesela sem, da e med njimi tudi ena za našo Craft-alnico.
    hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  12. All your card are fabulous, but I love how you added glitter to the Christmas scene, and fairy to bring it all together. Thank you for taking part in our 52 Christmas Card Throwdown Challenge - Myrna DT

    OdgovoriIzbriši
  13. Še ena čudovita kolekcija - čestitke draga Klara!
    Objemček k tebi, Majda

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)