petek, 29. marec 2019

O potrpežljivosti

Izkoriščam še zadnje dneve dopusta, preden na polno začnem s službo... In učim se potrpežljivosti. Do otrok - ob oblačenju, obuvanju, ne slišanju... Do sebe - ker imam razmetano stanovanje, ker se ne učim, ker ne dobim prave ustvarjalne ideje...

Pa je po doooolgem premlevanju nastala tale rojstnodnevnica za mojo teto, ki je srčna medicinska sestra (merilec za tlak, povoj) in rada v roke vzame klekeljne... A uganete koliko bo stara :)???

Da pa še malo zakompliciram vse skupaj, voščilnico prijavljam v Craftalnico: izbrala sem washi-krog(pri merilniku tlaka) in listke (pri rožicah).
Lepim tudi v marčevski izziv Ustvarjalnega dotika (od tam embosirna srajčka, rožice in cvetni pestiči- del dekoracije, pa v notranjosti šablona metuljev)



Potem pa sem končno dokončala še tole ljubezensko pozitivko. Po skici Sketch saturday.

 Lepim tudi v Marčevsko galerijo Najlepšega para (šivanje) in v Scrapping4fun:AG.


Lep vikend!

10 komentarjev:

  1. Draga Klara, tik pred odhodom na "najino" srečanje sem zagledala tvojo čudovito voščilnico na blogu Scrapping4fun. Ne morem si kaj, da se ne pofočkam s komentarjem - tako zelo posebna je in ideja fantastična ... čudovita je!
    Zdaj pa hitim, da te ulovim, Majda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lepo, da si svojo rojstnodnevnico za teto delila tudi v Craft-alnici.
      Lepo, lepo bodi, Majda

      Izbriši
    2. In hvala za drugo v galeriji Scrapping4fun :-)

      Izbriši
  2. V tole tetino si lepo zajela poklic in hobi. Mislim, da bo stara 60?!
    Ljubezenska je pa prav prisrčna, krasno si sledila skici in očitno ti tole šivanje leži.

    OdgovoriIzbriši
  3. Klara...vedno bolj se mi zdi, da ko vemo, da se moramo učiti, je pol dela že narejenega ;-). Obe voščilnici sta pa totalno CARSKI!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Nikar ne imej slabe vesti zaradi učenja. Vse bo šlo, ko bo čas za to. :-) Do takrat pa ustvari še več takšnih lepotičk, kot sta ti dve. :-) Slavljenka bo prav gotovo navdušena, da si tako lepo prikrila njena leta. :-) Druga pa je fantastična. Super inovativna in zelo domiselna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim, da se potrpežljivosti učimo vse življenje... Fantastično si združila poklic in hobi. Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Lep pozdrav iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  6. Najprej sem pomislila, da je sporočilo klekljanje umirja in znižuje krvni tlak!!!!! Morda pa je ro res, saj praviš, da je gospa kljub zahtevnemu poklicu v zavidljivih letih! Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  7. Vesela sem, da je tic-tac-toe uspel in si res uporabila samo 3 elemente :-)) Zelo lepo tematsko voščilnico si naredila.
    Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovito sestavljena voščilnica, lepo si združila vse elemente in TIC TAC TOE ti je popolnoma uspel.

    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)