petek, 16. april 2021

Poročna

V resnici ne vem, kako bo letos s porokami. Zaenkrat vem samo za sodelavko, ki bo imela poroko v zelo omejenem krogu. Ampak - za eno voščilnico je pa vedno razlog :)!


Tako je nastala tale rozika, z veliko rožami. Papir je iz istega bloka kot pri prejšnji roziki. Res so krasni! Šablone so Tinine, razen poročnega para. 


Lep vikend!

 

5 komentarjev:

  1. Oh, porok res ni skorajda več, a mi ustvarjalke rade naredimo kakšno voščilnico za tako priložnost. Tvoja je res lepa in nežna, kot se za ljubezen spodobi. Hvala za obisk v Veseli hiški in lepo se imej. Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši
  2. Vedno je dobro imeti kakšno voščilnico za poroko na zalogi. Enkrat bo tudi ta norija mimo. :-) Čudovito nežno in romantično roziko si ustvarila. Motiv poročnega para je zelo lep. Tudi papir za ozadje mi je všeč. Hvala, ker si nam tudi to lepotičko pokazala v roza galeriji Vesele hiške.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepa in elegantna voščilnica. Hvala, da si se pridružila našemu roza izzivu v Veseli hiški.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja za eno je pa vedno ;-)
    Zelo mi je všeč tvoja nežna, romantična čestitka, ki bo polepšala prav poseben dan. Kar naredi jih še več, baje poroke spet lahko so :-)
    Objem k tebi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo si se poigrala z roza barvo in lepim papirjem za ozadje. Lepo, da si se nam pridružila v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)