petek, 11. junij 2021

Konjički

Za najstarejšo hčerko, ki bo prihodnji teden praznovala 7. rojstni dan, je nastala tale konjičkasta voščilnica, po navodilih za waterfall card. Ko potegneš za trakec, se eden za drugim zvrstijo štirje konji, spodaj pa se prikaže "skrivno" sporočilo.




Prijavljam v interaktivno Craftalnico, v Scrapping4fun:animals ter v junijsko galerijo Najlepšega para (črke, napis)

Potem pa je po skici Sketch Saturday nastala še tale poročna, v barvah Vesele hiške. Moram priznati, da mi je bilo kar težko ustvarjati v tej barvi, čeprav mi je sicer zelo všeč. Da ne rečem, da je na sliki težko ujeti pravi odtenek...



Po skici CCT pa je nastala tale božična.


Lep vikend!



 

12 komentarjev:

  1. To je prava lila voščilnica ! Kar poka od energične barve ljubezni, ki je privedla par do poroke. Bela metuljčka in kristalčki so čudovit dodatek k popolnosti. Bravo! Hvala za obisk v Veseli hiški in lep vikend ti želim. Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši
  2. A beautiful wreath image and a wonderful interpretation of the sketch that I designed for the 52CCT challenge. I hope that you will stop on by our challenge blog again sometime.

    OdgovoriIzbriši
  3. Beautiful waterfall card! Love all the horses!
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
    Rachelle DT
    https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. You've made a wonderfully warm and festive Christmas card, a great interpretation of our sketch. Thanks for playing along at 52CCT this week.

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo Klara, kako čudovita je voščilnica za Katarino - prosim, zašepetaj ji še od mene vse najslajše :-)
    Tvojih dveh lepotička pa smo vesele tudi v Veseli hiški in zimsko obarvanem 52 CCT, tako imenitno si združila izzive :-)
    Prijetne predpočitniške dni želim tebi in tvojim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako si pa ti pridna! Same lepotičke si nam pokazala. Nad konjički sem čisto navdušena. Te oblike voščilnice se še nisem lotila in močno dvomim, da si upam. :-) Kam je šlo teh 7 let? Vse najboljše Katarini!
    Božična voščilnica je zelo lepa. Krasno si sledila skici in uporabila zelo lep papir. Nad lila poročno voščilnico sem pa čisto navdušena. Krasno si kombinirala različna lila odtenka in lepo sledila skici. Hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški. Sonja

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasen nabor voščilnic. Tako posebne in unikatne so vse. Lila pa res navdušuje s svojo energijo. Lepo, da si se nam pridružila v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  8. Klara, zelo lepo si se lotila naše skice in naredila čudovito praznično voščilnico. Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT!

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasne voščilnice! Hvala, ker z interaktivno lepotičko sodeluješ pri CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse voščilnice so čudovite, a najbolj vesela sem lepotičke za naš lila izziv v Veseli hiški. Hvala, da si se nam pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  11. Wauu cela serija krasnih voščilnici. Fascinantna je slap voščilnica z konjički, saj vem, da je precej zahtevna za izdelavo. Hvala, da si se nam z njo pridružila v Craft-alnici.
    Pa še čudovita uporaba skice za 52CCT. Navdušena sem. Hvala za družbo tudi v tem izzivu. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo lepo interaktivno voščilnico si naredila :-)) Super si jo sestavila!
    Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)