torek, 27. avgust 2013

Novi začetki

Pravzaprav je vsak nov dan nov začetek - in vedno znova nam je podarjenih tistih 86400 sekund, ki jih lahko izkoristimo, ali pa tudi ne... 

So pa tudi večji začetki. V soboto sta se poročila S in K. Bilo je krasno in ljubezen se je čutilo na vsakem koraku :). Taka pričevanja ljubezni ne ogrejejo samo zaljubljencev, ampak še vse okoli njiju...

Poleg tega še vedno čakamo na kakšen sms iz porodnišnice od prijatelja... Za vsak slučaj (če bo fantek) je tudi nastala spodnja voščilnica :).



 Za novo štempiljko se želim še enkrat zahvaliti Vladki, ker sem bila izžrebana na izzivu Ko me inspirira #16 :). Res sem dobila krasno presenečenje in komaj čakam, da preizkusim še preostale dele darilca :)!

Sicer sem pa poleg štempiljke uporabila še 3 washi trakove in 5 naštancanih zvezdic z bleščicami iz tube. Tole voščilnico tudi prijavljam na #89 izziv Craft-alnice - Nov začetek.


Tale voščilnica pa je nastala kot dopolnilo k darilcu, ki ga nameravava nesti mojemu bratu in njegovi družini ob preselitvi v hišo. Za ozadje sem uporabila tole idejo

Hišico sem narisala sama (saj se vidi :)), iz dimnika se kadijo srčki in eden prav namerno pristane v napisu :). Dodanih je še 5 naštancanih metuljčkov (ker jih je 5 v družini). 

Preprosta, a narejena s srcem :).

4 komentarji:

  1. Obe voščilnici sta zelo lepi. Tale hiška, ki si jo sama narisala pa mi je zelo všeč. Tako simpatična je, res narejena s srcem :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo sta luštni.
    Hvala, ker si se nam pridružina v 89. izzivu CRAFT-alnice. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno si se pripravila na rojstvo in upam, da bo res fantek.
    Hiška pa zmaga, lepo je, da si jo narisala sama in tako dala izdelku še posebno dodano vrednost.
    Hvala ti, da si ju delila tudi z nami Lili

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)