torek, 20. avgust 2013

Rozike :)

Ne, roza ni moja najljubša barva. Samo zadnje čase se je rodilo precej deklic (in upam, da se bo še kakšna :)), zato je nastala tale preprosta voščilnica (vse, razen roza kristalčkov, ki sem jih kupila v Nemčiji, je iz starih zalog).
Nato sem se lotila še preizkusa zame "nove" tehnike - izdelave rož iz čim bolj umetne tkanine.

Ker pa se bližata še dve poroki v temu mesecu, je nastala spodnja voščilnica, ki je nastala po predlogi na 88. izzivu CRAFT-alnice, kamor jo tudi prijavljam. Metuljčka se "paseta" na cvetu ljubezni... :)




Uporabila sem: trak iz srčkov in rožic s prtička, rdeč trak in roza bananin? papir, štanco metuljčka in sizzix za izrezat oval.


Hvala za vsak obisk in komentar :)!

P.S. Danes sem trikrat pospravila in razmetala delovno mizo. Sedaj je zopet prazna in čaka na kakšen učbenik (jaz pa na malo delovne vneme...).

7 komentarjev:

  1. Jaz pa zadnje čase delam samo za fantke :-))
    Lepe voščilnice so nastale in zelo všeč mi je rožica iz blaga! Krasno si posnemala skico in nastala je prikupna voščilnica!
    Hvala Ti, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Letos je dejansko več fantkov, ampak od konca julija do sedaj, poznam kar tri mini punčke - in računam, da se jim bo še kakšna pridružila :). Hvala za komentar in obisk :)

      Izbriši
  2. Krasne voščilnice si naredila. tudi meni je rožica iz blaga zelo všeč.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  3. Čeprav praviš, da roza ni tvoja barva, so ti vse tri krasno uspele. Super ideje in voziček na prvi i je tako simpatičen.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepe rozike si naredila :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimivo, jaz imam pa letos "poročni" naval. Dojenčki pa še sledijo.
    Lepo si se poigrala z papirčki.
    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)