sreda, 5. april 2017

Velikonočne

Velikonočne voščilnice sem imela že dlje časa na delovni listi, pa kar ni in ni bilo navdiha... Nastala je samo ena enoplastna v času mojega gostovanja v Craft-alnici :). Ker pa je velika noč pred vrati, je včeraj dragi prevzel popoldansko varstvo, da sem sama lahko preizkusila nove pridobitve: bel prah za toplotno embosiranje (sem ga poskusila tudi na temni podlagi pa ne vem kako se doseže še bolj bel učinek?) in šablono križa.







Za ozadje sem se poigrala z akvarelnimi barvicami, ki sem jih topila na plastični vrečki, ker se mi ni dalo obrniti stanovanja, da bi našla vodenke :). 
Aprilsko galerijo Najlepšega para (okrasimo s cvetjem)

Hih, pa še to, ker sem vesela kot le kaj :))- moja "lesena" moška voščilnica je zmagala v The Male Room :)))! 

Lepo popoldne! 

12 komentarjev:

  1. Čestitke za zmago. Lepo serijo ti je uspelo narediti. Jaz vsako leto naredim le kakšnih par velikonočnih voščilnic, pač za tiste, ki vem, da jim ta praznik pomeni nekaj več.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo si se lotila velikonočnih. V nežnih pastelnih barvah, ki me vedno spominjajo na veliko noč. Čestitam za zmago z moško leseno voščilnico, super si se znašla z origami ladjicami. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Beautiful set of cards
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges
    Rachelle DT
    http://Scrapping4funchallenges.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepe barve si izbrala in tako mi je vsec, ko si z njimi tako nakljucno premazala ozadje. Lep kupcek je nastal, pri meni pa letos najbrz ne bo niti ene ... Tole topljenje akvarelnih barvic na plasticni vrecki me pa na moc zanima. Ce bos utegnila, se priporocam za kaksen prikaz ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom kar opisala: na vrečko sem nakapljala par kapljic vode (za vsako barvo po eno), vzela v roke barvico in risala z njo po kapljici. Ko se je voda pobarvala sem jo s čopičem prenesla na karton. Čist preprosto :)

      Izbriši
    2. O, super! Doma imam nekaj akvarelnih barvic in obvezno poskusim! Hvala za razlago. ;)

      Izbriši
  5. Čudovite so... od ozadij, do nežne okrasitve križa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nežna in lepa ozadja so nastala, ki si jih lepo dopolnila s križem. Kar pa se tiče embosiranja na temni podlagi, jaz nisem imela do sedaj kakšnih težav. Sploh beli prah zelo lepo izpade na temni podlagi. Edino pomembno je, da ga prej "počistiš "z antistatičnim prahom, da se ti prah ne prime tam ko ni treba. Mogoče si imela težave, ker prah ni povsem bel? Če napišeš kaj več o tem, ti morda lahko pomagam. Pa čestitke za zmago.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na prahu piše White pearl :). Na črni podlagi pride ven bolj srebrn kot bel :)...

      Izbriši
  7. Zelo luštne voščilnice si naredila in všeč mi je izrezan križ v pisano ozadje :-))
    Hvala, ker se igraš z nami na velikonočnem izzivu pri Scrapping4Fun.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ozadja si zelo lepo napacala. Super si se znašla s topljenjem barvic. Lepo zgleda nežno okrašeni križ. Tole z belim prahcem mi pa ni najbolj jasno. :-) Čestitke za zmago na moškem izzivu. Postajaš serijska zmagovalka, kamorkoli prijaviš svoje izdelke. Skedim. :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)