četrtek, 28. december 2017

(pred)Zadnje v tem letu

Ko sem preštevala letošnjo bero voščilnic, sem ugotovila, da za lansko zaostajam za 10 voščilnic! Potem me je pa klical ati, da rabi eno zamudniško novoletno za v Anglijo, pa zmanjkalo mi je dojenčkastih pa rojstnodnevnih... In sem se lotila dela. Najprej sem uporabila izrez jelenčka, ki sem ga dobila za darilo v izzivu Ustvarjalnega dotika. 

Nato sem se lotila pacanja z distressi, poiskala sem celo prastare sizzix šablone, da lahko s tole preprosto rojstnodnevnico sodelujem pri Keti.


Za črno beli izziv Ustvarjalnega dotika sem se tudi lotila rojstnodnevnice. Od tam sem uporabila cikcak bel trak, belo osnovo ter štempiljko napis. Rožice sem prejela v Majdinem bonbončku že pred časom in eden izmed mojih novoletnih sklepov je, da končno porabim vsaj del ustvarjalnega materiala, ker imam premajhne predale... Tako bodo končno na vrsto prišli izrezki, rožice, gumbki, trakovi, upam, da mi uspe :)...


 Morda mi pa uspe narediti še tistih sedem voščilnic, da jih bo 242, tako kot lani... :)

Lep večer!

10 komentarjev:

  1. Krasna bera voščilnic. Super si se znašla z jelenčkom v zadnjem trenutku. Poznam takšne "atije". :-) Pri drugi si izdelala zelo lepo ozadje, črno bela pa je svetovna. Vrhunska ideja. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasne so :) In vidim, da je nagrada prišla prav! Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Lepe praznike ti želimo iz Ustvarjalnega dotika :) Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Klara - naj se nama obema izpolni "želja" - kar te osrečuje počni pogosteje ;-) Držim pesti, da ustvariš še tistih 7 - kar nekaj uric ti je še ostalo.
    Glede objavljenih voščilnic pa - krasne so vse po vrsti!!
    Smeha in objemov polno praznovanje ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Drzim pesti, da premagas se magicnih sedem in dosezes zeleno stevilko! :) Kako zelo lepo si kombinirala vse dele pri prvi in zadnji voscilnici, drugo pa izvirno postampiljkala. Crno bela mi je se posebej ljuba!

    OdgovoriIzbriši
  5. Upam da ti je uspelo narediti še tistih 7 in si dosegla svoj izziv. Tudi jaz poznam take "atije", ki ti pridejo tik pred zdajci z idejo da oni nakaj rabijo. Vse voščilnice so nekaj posebnega, ma zmaga je na ČB. Vse dobro v 2018 tebiin tvojim :)!

    OdgovoriIzbriši
  6. Verjamem, da ti je uspelo narediti še tistih 7 :)
    Tudi mene je čb prevzela, čeprav mi je tudi metuljček blizu.
    Želim ti vse lepo v letu 2018.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasne voščilnice si naredila in zaloga bo počasi spet nastala :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasne voščilnice. Preprosta s Sizzix šablonami mi je seveda najbolj všeč. A ni fino, da kdaj potegnemo tudi kakšen zanemarjen pripomoček na plano. Hvala, ker sodeluješ na mojem izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  9. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited,Thank you for sharing good topic.
    ចាក់បាល់

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)