sreda, 6. maj 2015

(zaenkrat) aktivni maj

Izgleda, da bom maja kar malo popravila statistiko objavljanja na blogu :) (sumim pa, da jo bom že junija, ko začnem s pripravništvom, pokvarila...). 

Tako sta danes, kljub pomanjkanju idej nastali dve voščilnici
 Pri spodnji sem iz škatle "čez sedem let vse prav pride" potegnila mehurčkasto "folijo". Nanjo sem nanesla nekaj barve z roza in rdečo blazinico in jo odtisnila na papir. Dodala sem še obleko iz papirne čipke (navodila) -podstavka za kozarce, roza vrtnico, trak, par polperlic in natisnjeno voščilo.

Uporabila sem belo kvadratno osnovo in vrtnico iz Ustvarjalnega dotika, kjer imajo majski izziv - Unikatno ozadje.Še vedno - par objav nazaj - bonbonček!

5 komentarjev:

 1. Krasno si uporabila mehurčkasto folijo. Hvala za sodelovanje v našem izzivu, pozdravček Barbara

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo nas razvajaš s svojimi krasnimi izdelki. :-) Obe voščilnici sta zelo lepi, ampak spodnja pa zmaga na celi fronti, tako z domiselno izdelanim ozadjem, kot s prelepo oblekico.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lušna barvna kombinacija in prav prisrčni voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 4. Tole oblekico sem imela tudi sama plan narediti za vabilo na prvo sveto obhajilo, pa nisem nikjer dobila tako majhnih servietkov. Sedaj ko jih imam pa ni volje :(. Res je fantastična ideja za uporabo mehurčakste folije - tako rata voščinica čisti unikat :). Pri prvi mi pa pade v uč rožica, ki poudari ozadje.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)