sreda, 29. julij 2015

Tih, deževen dan

Igra z našo punco (sedaj že prav fino hodi :)) zapolni vse proste popoldneve, ko se vsa utrujena od zgodnjega vstajanja vrnem iz službe. Pa mi kljub temu na vsake toliko časa uspe še kakšno stvar pričarati v svojem ustvarjalnem kotičku. Trenutno se vse vrti okoli priprav na prijateljičino dekliščino (izdelke pokažem naslednji teden!).

Všeč mi je poletni dež, lažje se diha in tudi zemljica je vesela - bo (upam) obilen pridelek, kljub obilici plevela na vrtu :)!



In ravno temu dnevu pritiče tudi tale voščilnica - dežniki v ozadju, pobarvan odtis in čudovita štempiljka - čimveč imenitnih dni (iz Ustvarjalnega dotika - od tam je tudi osnova za voščilnico). Prijavljam na njihov julijski izziv.

(Dnevni svetlobi je primerno slaba tudi slika... :( )

5 komentarjev:

  1. Kot nalašč za deževen dan! Zelo so mi všeč oranžne barve v kombinaciji z modro. Lepo si se poigrala tudi s trakovi ob straneh :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu! Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo voščilnico si ustvarila. Krasne barve si izbrala. Napis mi je zelo všeč. :-) Uživaj v igranju s svojo hčerkico! :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale čisto paše na današnji dan in ga polepša s pisanim dežnikom.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav simpatična voščilnica za te dni, ki so za nami, danes je pa že spet sonček.

    OdgovoriIzbriši
  5. obožujem dež poleti in tale je krasna.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)