nedelja, 31. januar 2016

Kleklji

1. Danes ne bom jamrala :)
2. Spet sem "po nesreči" odprla predal z ustvarjalnimi pripomočki in oči so mi zastale na lesenih mini klekljih. CINCIN - nova ideja! Moja teta bo letos (ne sprašujte kdaj!) praznovala 70 rojstni dan, in je že 10 let navdušena klekljarica (to vem zato, ker je za 60. rojstni dan dobila punkelj :))
3.Brskanje po zalogah čipk, ki jih ni škoda za pacanje po papirju (to so tiste, ko smo se nekateri učili klekljat, pa kaj veliko od tega znanja ni ostalo). Akrilna barva, čopič, čipke in upanje, da se bo poznalo ravno prav...
4. Rezanje, sestavljanje, iskanje dodatkov (izrezi kvadratov iz pavsa, izrez številk memorybox, rožica in trak in polperle iz starih zalog), vmes slaba vest ob kupu zapiskov in starih vprašanj.
5. Večerno spanje otroka, zaseden računalnik (posledično nisem mogla naprej po določenih temah) in nastala je tale voščilnica:



 Prijavljam na 152.izziv Craftalnice: Les, ker so kleklji leseni.

Naslednjič se pa, upam, oglasim proti koncu februarja, ko bom spet bolj "frej"... Če me spet ne bo kakšna stvar iz predala premamila... :)

10 komentarjev:

  1. Kako super ideja s temi kleklji. Pa jih ne boš pogrešala? ;)
    Kapo dol pred vsemi, ki klekljate.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bom :), to so eni "mini kleklji" in imam (sem imela) samo ta dva, z enim parom pa še kitke ne moreš naklekljati (jaz znam res samo še osnove... :)

      Izbriši
  2. Zelo je lepa in krasno si jo sestavila :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožujem čipke in vse, ki znate klekljati! Super ideja tole.

    OdgovoriIzbriši
  4. Oppa, nisem vedela, da znaš klekljati tudi ti :). Ideja je svetovna in zeloo všečna izvedba. Teto bo zagotovo sezulo od navdušenja :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Naslednjič pa iz previdnosti zakleni predal, ki te tako premami. :-)) Vošlilnica je zelo lepa in nekaj čisto posebnega in osebnega za navdušeno klekljarico. Morda pa kdaj najdeš čas in nadgradiš osnovno znanje klekljanja. :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasno si se tole spomnila, zelo lepa voščilnica za klekljarico. Predal pa raje kar na široko odpri:)))
    Hvala, ker soustvarjaš Craftalnico, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Oooo, čudovita je. Je kar prav, da si si vzela čas od vseh obveznosti, boš sedaj nadaljevala z večjim zagonom.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo si jo sestavila in leseni kleklji sta krasen dodatek na voščilnici. Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)