torek, 16. avgust 2016

L kot...

 ... ljubezen.
Tudi mene je izziv na Craftalnici: mixed media premamil,da sem obrisala prah s platna, ki ga je sicer mož kupil zase. Z malo K sva nanesli nekaj rdečkastih odtenkov prstnih barv. Danes mi je pa uspelo dodati še bele pike s pomočjo podložene kuverte, napis ljubezen sem naredila s pomočjo doma izdelane šablone, odlomek je iz SP:1 Kor 13, naštempljan, dodani so še trije srčki iz fimo mase ter dva metulja izrezana z memorybox šablono. Pa par polperlic. Moje prvo mixed media platno. 


... Lisička.
Na roke narisana lisička, malo ovojnega papirja, pentljica in droben cvetek in nastala je voščilnica za deklico, ki bo imela kmalu rojstni dan.

10 komentarjev:

  1. Čudovito v rdeče odeto
    si tole pripravila
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Na roko narisana lisička? Super, bravo. In tole rdeče packanje je tudi krasno izpadlo.

    OdgovoriIzbriši
  3. prekrasno, prekrasno ... in tudi ta lisička seveda!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse kar si danes pokazala je čudovito. Platno je vrhunsko, od barv pa do napisov in metuljev. In luštna lisička - ti štampiljk sploh ne potrebuješ, ker tako lepo rišeš ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasno ljubezensko platno!
    Všeč mi je kako se različni odtenki rdeče prelivajo in da so pri tem zraven pomagali tudi mali prstki. Super ideja z odtisnjenimi besedami iz svetega pisma, tako res dopolnijo pomen besede ljubezen. Res ljubeznivo!
    Lisička pa je prav navihano prikupna. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepo ti je uspela mix tehnika in prav lahko bi se je lotila večkrat :-)) Super si sestavila pisano sliko. Lisička pa je tudi zelo simpatična.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Po mojem skromnem mnenju se lahko večkrat lotiš mešane tehnike in okrasiš platna, ki jih je mož kupil zase. :-) Čudovita slika s prelepim sporočilom je nastala. Zelo mi je všeč. Tudi z roko narisana lisička je fantastična. Kapo dol! :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasno ti je uspelo, hvala, ker deliš z nami, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovito ustvarjanje v Mixmedia tehniki, platno je res lepo in kar izžareva ljubezen.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)