nedelja, 9. oktober 2016

Recikliram

V majhnem stanovanju se vsaka dodatna stvar nekje pozna. In pred časom sem brala v neki reviji, da v Sloveniji neka gospa dela kot urejevalka omar. Pride na dom, izprazni omaro z oblekami in zmeče proč vse, kar stoji v omari že dlje časa, je obrabljeno, pokvarjeno... Sem razmišljala, da bi imela pri meni kar precej dela :). Raje kot oblačila kupim kakšen pripomoček za ustvarjanje :). 
Tudi v drugih omarah se najde kakšna stvar, ki bi v normalnem stanovanju pristala v košu takoj, pri meni pa čaka na boljše čase... Tako sem uporabila tri stare pločevinke: vse sem prebarvala z belo akrilno barvo, nato pa oblepila s prtički in dodala napise ter pokrovčke - tako, da so nastali trije šparovčki. 
V prvem smo na poroki podarili denar :)

V drugem je bodoča nevesta zbirala prostovoljne prispevke na dekliščini :).
Tretjega pa si je zaželela mala K (sama je tudi izbrala prtiček), da bo lahko kam spravljala kovančke.
Glede na zaloge pločevink, bo verjetno nastal še kakšen :). Razen če dobim obisk kakšne pospravljalke omar... :)))

7 komentarjev:

  1. Super uporabna in luštna reciklaža. Morda bi pa ti morala biti urejevalka omar ;) Mislim, da bi bila kar uspešna ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pomojem ne bi bila prav uspešna :). Če bi mi slučajno uspelo komu kaj vreči proč, bi gotovo kaj od "neuporabnih" stvari z dovoljenjem posvojila :D

      Izbriši
  2. Krasni šparavčki. Mislim, da bi pri večini ustvarjalk imela pospravljalka omar ogromno dela. Pri meni že!

    OdgovoriIzbriši
  3. Haha, tole sem se pa nasmejala. Tudi pri meni bi imela tale gospa verjetno kar nekaj dela. Lepo si reciklirala. Šparovci so zakon.

    OdgovoriIzbriši
  4. ja, res se mi zdi, da bi tista gospa kar pri vseh ustvarjalkah fajn garala - če že ne pri oblačilih, pa vsaj pri ustvarjalnem materialu. no, ti si fino začela in krasno reciklirala tole!

    OdgovoriIzbriši
  5. Omenjena gospa bi v mojih omarah imela za več dni dela, v brlogec je pa ne bi spustila. :-))Super lepo in domiselno si reciklirala pločevinke. Mala K ima izbran okus. :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobro si tole predelala. Zase moram rečt, da vse manj hrčkam in ko imam dan, zmečem vstran vse, kar mi že lep čas leži po omarah :) Se mi zdi, da se potem kar lažjo počutim.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)