četrtek, 8. december 2016

Terapija :)

Zadnji teden pokašljujem, smrkam in se nasploh na vseh frontah borim z virusi. Ker sem svojo dozo božičnih voščilnic že naredila (čeprav mi jih na koncu vedno nekaj zmanjka in se seznam prejemnikov vsako leto podaljšuje), sem se lotila še "terapije" z domačim motovilcem: najprej pletje, nato pa še pranje nabranega :). Ena gredica še čaka. (Moram še dodat, da je takole pozimi pleti prav super - imaš samo eno ali maks.dve gredici za oplet in zagotovilo, da ne bo naslednji teden spet vse zaraščeno :)))

Med "tavanjem" po blogih (kot drugi del terapije) sem naletela tudi na blog Metuljčice, ki me je navdušila s svojim decembrskim izzivom (in sem šele sedaj videla, da je to že tretje leto?!). Kakorkoli, s kupa papirjev in izrezkov sem nabrala par stvari, se spet poigrala s postavitvijo, prilepila lesen tag z Božičkom (tretji, ustvarjalni, del terapije)... Se prijavljam na veselodecembrski izziv.
Pa lep in zdrav konec tedna! :)

3 komentarji:

  1. Ti se pa res na vseh frontah boriš proti virusom. :-) Super terapije. Motovilec imaš zelo lep. Najbolj pa sem navdušena nad terapijo z izdelovanjem voščilnic. :-) Zelo lepo si postavila božička v zimsko pokrajino. Krasen izdelek. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravček in lepa hvala da sodeluješ na veselodecemberskem izzivu. Vedno sem vesela novih ustvarjalk. Pri Božičku imam veze in sem že pisala zate, mi je obljubil da odžene viruse. Sicer pa boljše terapije kot si je izbrala itak ni. Čudovito zimsko pravljico si pričarala in izdelan tagec je fantastičen.

    OdgovoriIzbriši
  3. Upam, da si že pregnala bacilčke :-) Ker ima Metuljčica veze pri Božičku me ne skrbi zate :-) Navdušena sem nad tvojimi postavitvami in nad lesenim tagom. Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)