četrtek, 12. januar 2017

Medvedja objava

Že novembra sem si privoščila MD šablono medveda, pa je od takrat ležala na pol pozabljena, saj so bile na sporedu praznične voščilnice. Novo leto pa je končno prineslo nove priložnosti za medvedkasto ustvarjanje. 


Zahvalnico prijavljam v 54. Ko me inspirira:hvaležnost (k hvaležnosti iz prejšnjega vpisa dodam eno simpatično izjavo od male K. Na sprehodu lovimo zadnje sončne žarke, čeprav smo že skoraj prepozni. Pa pravi K.: Smo se predolgo NABIRALI, da nam je sonček ušel :D).
Medota z veselo novico pa prijavljam v 177. izziv Craftalnice: nov začetek
Jutri bo pa sneeeg :)))!

15 komentarjev:

 1. Luštni medvedki. Se mi zdi, da so zelo hvaležen motiv za vse vrste voščilnic. Jaz jih imam tudi rada. Tvoj medvedji zborček je tudi zelo lep. Tisti za punčko pa zmaga.

  OdgovoriIzbriši
 2. Hihi, kaj ste se pa tako dolgo nabirali :))) Zelo cart je ta medo v vseh izvedbah in hvala, da z nama deliš hvaležnost.

  OdgovoriIzbriši
 3. Cart medvedki, bi bilo res škoda,, če ne bi pristali ne teh lušni voščilnicah. Izjava pa je za zapisat, da ne gre v pozabo. Mi se še zdaj spomnimo kakšne, pa je fant že gimnazijec 😄

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovite so tvoje voščilnice za rojstvo...pa tudi medo, ki nosi zahvalo je super!

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako super ljubki medvedki so tole in voscilnice tako simpaticno razigrane.

  OdgovoriIzbriši
 6. Tile medvedki so tudi meni zelo simpatični. Krasne voščilnice si sestavila.
  Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasne voščilnice za rojstvo si naredila, medvedki so zelo luštni.

  OdgovoriIzbriši
 8. Medvedki na 100 in 1 način. Luštni so in vsak ima prav posebno vlogo.

  OdgovoriIzbriši
 9. Se že topim ... pa nisem snežak, ki me gleda skozi okno ;-) Topim se iz več razlogov - ker so mi medvedki tako zelo ljubi, pa sem v tvojih takoj prepoznala moje štiri: prvi je moj srednji, druga moja najmlajša, tretja moja najstarejša, četrti pa ata medved ;-) Hvala za tole igro prepoznavanja, hvala pa tudi za čudovito voščilnico z besedico hvala, ki krasi moj ustvarjalni kotiček - tako zelo si me raznežila z njo in mi hkrati vrnila že pozabljeno Ježkovo pesem ... Še sreča, da si jo dodala v tole objavo, kjer jo lahko občudujejo vsi, ker sicer bi jo le naša medvedja družina.
  Všeč mi je, kako si izdelala celo kolekcijo a vsaki voščilnici dodala svoj pečat. Veš, tista zadnja modro modra, me pelje ven na sneg, pri čemer me metuljčki spominjajo na prav posebne snežinke :-) Hvala še enkrat v mojem imenu in hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice. Majda

  OdgovoriIzbriši
 10. Kako ljubki medvedki. Zelo so mi všeč prav vse voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 11. Ooo, kakšni krasni debeluščki. Vesela sem, da si našli pot do Craft-alnice. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 12. joj kako so simpatični tvoji medvedki :-))
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 13. Kako simpatični medvedki... tale zadnji se me je pa najbolj dotaknil... tako igrivo lovi metuljčke, pa se mu izmikajo, njega pa zanaša.... hihihihi...

  OdgovoriIzbriši
 14. Čudovito, krasna ideja in izvedbe, hvala, ker deliš z nami v CRATF-alnici, lp, T.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)