torek, 27. junij 2017

Poletje


Poletje vsakič znova prinese s seboj luštne stvari: kolesarjenje (čeprav v naših klancih vedno sopiham zadnja), morje (in opazovanje morskega življenja), pa seveda poletne noči s tisoči utrinkov in željami...
V začetku junija sta se poročila kolesarja in za njiju je nastala tale voščilnica. Se mi zdi, da pesem od F. Lainščka prav fino paše zraven...



Ker je del dopusta na morju že za nami, sem se v spomin nanj spomnila malo drugačne voščilnice: pogled skozi masko za potapljanje. Ribici se premikata in ko potegnemo oba trakca imamo celotno sporočilo za slavljenca. 




Ribica se na koncu skrije v "alge", ker sem prvič delala drsno voščilnico na poteg in sem itak prepozno ugotovila, da se brez alg že prej vidi napis "najboljše"... No pač...

Po skici pa je nastala tale rojstnodnevnica. Zvezdno karto sem našla na internetu.

Sketch #171


Prijavljam v Feeling Sketchy#171

Veliko ujetih utrinkov in izpolnjenih poletnih želja vam želim!

11 komentarjev:

  1. O, same fajne ideje na kupu, obožujem te tvoje drugačne pregibe in oblike, najbolj všeč pami je zadnja, super nočno nebo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Fabulous creations! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Wedding’ challenge! We hope you’ll come back often.

    Darlene
    DOUBLE D Challenge Blog
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

    OdgovoriIzbriši
  3. How beautiful your wedding card is with the special fold. Very nicely crafted! Your undersea card is so cute and makes me think of when my son was little. And how clever to use the stellar map for your make a wish card! Lots of pretty and interesting things here today. Thanks so much for sharing your wedding card in our Double D challenge!

    OdgovoriIzbriši
  4. Jej, kakšne super domislice! :-) Poročna z drugačnim pregibom je čudovita. Pesmica lepo paše h kolesom. Ribice v maski so pa tako posrečene, da mi usta kar samo vleče proti ušesom, ko jih gledam. :-) Bravo za idejo in za izvedbo. Pri zadnji pa si krasno sledila skici. Všeč mi je zvezdno nebo. Paše v poletje. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super voščilnice. Najboljša pa je ta na poteg ;) Lepo, da si se nam pridružila v izzivz pri CRAFTalnici.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse tri so prav posebne, še zlasti prvi dve. Bravo, zelo domiselno.

    OdgovoriIzbriši
  7. Uff, to je pa bilo nekaj dela. Zelo izvirna ideja s tole masko, sploh pa premikajoče ribice :) Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  8. joj kako super ideja z očali :-)) Čudovita je tvoja morska voščilnica, krasnih barv in pestrega dogajanja na dnu morja. Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  9. Uau, tale z očali je pa prav posebna, odlična ideja in prav taka izvedba, hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, lp, T.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ideja je res super. Lepo si jo izdelala.
    Hvala, da si se pridružila izzivu.
    Pozdravček,
    Tina

    OdgovoriIzbriši
  11. Great work. Thank you for joining the challenge at Feeling Sketchy. Hope to see you again next time.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)