torek, 10. april 2018

Kilometrska objava

Odkar mi dneve krajšajo kar tri bolj ali manj mini punce, se mi ne uspe ravno pogosto prebiti do računalnika. Tako malo združujem objave - organizacija časa in dela ;). 

Tako je v preteklih dneh nastala tale voščilnica, za mojega brata, ki si uresničuje otroško željo in se uči voziti jadralno letalo. Kokpit in pogled iz kabine v zasnežene hribe. Čez naravo sem nalepila prozorno folijo, da je bolj dosežen učinek pogleda skozi okno (no še bolj bi bil, če bi vmes ujela kakšno mušico :)), zato tudi odsev na robu voščilnice.


Lepim v The Male Room in v aprilski izziv Ustvarjalega dotika: narava (osnova, štempiljka čim več imenitnih dni).

Potem je za tretjega brata nastala tale voščilnica: Ker se trenutno ukvarja s snemanjem dokumentarnih filmov,  kamera. Nastala po skici Feeling Sketchy #190


Tale pa je nastala kar tako, med enim pospravljanjem modrih papirjev. Lepim v Double D challenge: twine in v Aprilsko galerijo Najlepšega para (romantični okvir)


S šablonami krogov je nastala tale preprosta medvedka, idejo sem videla nekje na internetu. Prijavljam v Craftalnico: Medo.

Mislim, da je za danes dovolj :)
Lepo popoldne!23 komentarjev:

 1. Krasna kolekcija čestitk! Krasno si se domislila celotne zasnove letalske čestitke. Super ideja s folijo ;) Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

  OdgovoriIzbriši
 2. Fun cards...thank you for joining our challenge at Double D!
  Diane DD DT {Nellies Nest}

  OdgovoriIzbriši
 3. Fab cards! Love the dandelion fluff with the little wooden butterfly and twine accent! Thanks so much for playing along with us at The Double D Challenge Blog, Twine, Donna DT Member.

  OdgovoriIzbriši
 4. Cute cards! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘TWINE’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

  Darlene
  DOUBLE D Challenge Blog
  DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

  OdgovoriIzbriši
 5. Super voščilnice. Vsaka izmed njih je nekaj posebnega.

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovita kolekcija Klara, ena lepša od druge! Sem prav razumela - imaš tudi ti 3 brate? Jaz jih ima, po vrsti pa sem se na svet prismejala druga.
  Čudovit dan v družbi tvojih mini punc ti želim, Majda

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, 3 bratje in še ena sestra, tako da sem peta po vrsti :).

   Izbriši
 7. Čudovti na bor si nam prirpavila. Najbolj mi v uč pade regratova lučka in seveda medo - TOP :)

  OdgovoriIzbriši
 8. . Thanks for entering and showing your beautiful work at our "USE TWINE" Challenge. Thanks for joining in and good luck in the draw.  Double D Challenges{DT aNNie}

  OdgovoriIzbriši
 9. Love your beautiful landscape, great male card! Thanks so much for playing along at The Male Room Craft Challenge. Good Luck!😃

  OdgovoriIzbriši
 10. Kako so lepe, vsaka ima svoj čar.

  OdgovoriIzbriši
 11. Lepo je videti toliko krasnih in raznolikih projektov na kupu. In še eno dolgo objavo. :-)) Si pa pridna ob tvojih treh puncah, da utegneš toliko vsega postoriti. Navdušila si me s pogledom iz pilotske kabine. Svetovno!

  OdgovoriIzbriši
 12. Lepo in iznajdljivo si sestavila medvedka!

  OdgovoriIzbriši
 13. Ti verjamem, jaz včasih ob enem miniju in vsem delu ne uspem do svoje ustvarjalne kamre :) Same krasne voščilnice si naredila, sploh mi je pa všeč tvoj kokpit :) Super si ga naredila in fajn ideja s folijo. Medvedek je pa sploh cort!

  OdgovoriIzbriši
 14. Čudovita serija voščilnic. Vse od prve do zadnje zelo lepe.
  Medo je pa totalni zmagovalec. Hvala , da si ga izdelal za Craft-alnico.
  Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 15. ooo kako super je tvoj medvedek :-)) Krasna ideja.
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Čestitke za tvojega brata in jadralno letalo :-)) Krasno voščilnico si mu naredila. Super ideja!
   Hvala, ker ustvarjaš z nami pri The Male Room.

   Izbriši
  2. Lepo si ustvarjala po naši skici pri Feeling Sketchy in naredila voščilnico s krasnim izrezom fotoaparata :-))

   Izbriši
 16. Hihii kilometrska objava s samimi krasnimi izdelki na tvoji ustvarjalni mizi. In to s tremi mini dekleti, super si! :) Vse od letalske voščilnice s pogledom na hribe, filmsko kamero in trakom, regratovo lučko želja, ki naj izpolni najbolj skrite želje do najbolj prikupne medvedke. :) Krasno si se znašla in jo sestavila s krogov. Medvedji pozdrav mesečne gostje CRAFT-alnice, Valentina

  OdgovoriIzbriši
 17. Lovely cards. Love the image and the colors on the card where you used the sketch from Feeling Sketchy. Thanks for playing along with us.

  OdgovoriIzbriši
 18. Oprosti, ker se oglašam z zamudo. Izdelala si serijo krasnih izdelkov ... tvoj medvedek je zelo podoben tistemu, ki sem ga jaz izdelala za Craftalnico, čeprav sva uporabili povsem različni tehniki.
  Predvsem pa bi se ti rada zahvalila, ker redno sodeluješ pri Feeling Sketchy izzivih. Tokrat si stvari dobesedno "postavila na glavo" in izdelala krasno voščilnico.
  Lep pozdrav
  Maja

  OdgovoriIzbriši
 19. Great work. Thank you for joining the challenge at Feeling Sketchy. Hope to see you again next time.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)