torek, 15. maj 2018

Pepa in sekiranje na zalogo :)

Danes sem med sekiranjem zaradi stvari, na katere tako ali tako nimam vpliva, odločila, da raje izdelam voščilnico za mojo drago K, ki bo stara štiri leta. Ker sta obe z J ljubiteljici pujse, sem malo pobrskala po internetu in jo narisala, prav tako tortico... Za spodbudo sem si ogledala še Tinin video  (hvala za namig za lepljenje obojestranskega lepila na peki papir!) in dodala skrivno sporočilo, da K ne bi nikoli pozabila, kako zelo zelo jo imamo radi...Lepim v Ko me inspirira #65 in v majsko galerijo Najlepšega para (čestitke, romantični okvirji, rožice)

Kako se pa ve izognete sekiranju na zalogo? :)

8 komentarjev:

 1. Klara, krasna Pepa je in super si zapakirala najpomembnejše sporočilo, ki ga morajo naši otroci slišati vsak dan. :)
  Sekiranje pa ... prepusti. Kakšen "amen" meni zelo pomaga. Odkar to počnem na dnevni bazi, grem lažje skozi življenje. Pa tudi globok vdih in izdih, večkrat zaporedoma, če je treba, pomagata.
  Verjemi, da bo vse OK, zgoraj že vejo. ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooooo, kako lepo! Tvoja pupa bo navdušena nad Pepo in tvojim skrivnim sporočilom. Čisto si me prevzela s svojo srčno voščilnico draga Klara!
  Želim vam pravljično pujskajso praznovanje, Majda

  OdgovoriIzbriši
 3. fenomenalna pepa, pri nas je še vedno popularna, tudi pri fantih seveda. krasno si jo upodobila!
  jap, čim manj sekiranja, skoraj vse stvari so malenkosti in dostikrat se razrešijo tako, da ni niti približno tako grozno, da bi se sekirali ...

  OdgovoriIzbriši
 4. Uau, sama si to narisla?! Fenomenalna voščilnica!

  OdgovoriIzbriši
 5. Globok poklon za tole voščilnico. Krasno si risala, lepo barvala in čudovito sestavljala. :-) Voščilnica z najlepšim sporočilom za tvojo najstarejšo princesko. Kako čas hiti! :-)
  O sekiranju na zalogo ti lahko povem samo to, da je premo sorazmerno s številom let. :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 7. Pujsa Pepa prav gotovo vsakega spravi v dobro voljo, tudi mene. In seveda en velik BRAVO za tvoje prostoročno risanje !

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)