ponedeljek, 17. junij 2019

Tri živalske:)

Zadnje čase mi voščilnice še tople grejo iz rok... Mi je pa prav zanimivo, da je količina naročenih voščilnic obratno sorazmerno s količino časa, ki ga imam:). 
Po skici sweet sketch wednesday je nastala tale rozika, motiv je digi štempiljka, ki sem jo prejela za nagrado pri Lacy sunshine (link ne deluje). Lepim v Craftalnico.



Ob sestričnini 50ki sem izdelala tole simpatično grahasto kokoško. Lepim v junijsko galerijo Najlepšega para.


Za dojenčico, ki je prišla na svet med svojih šest pol-bratov in pol-sester pa je nastala tale rozika. Lepim v Ustvarjalni dotik bela+roza (od tam osnova, šablona slona). 

Lep teden! Jaz že odštevam do dopusta :)!

8 komentarjev:

  1. Klara you have been very busy with your cards. I do love the sweet card you made for Sweet Sketch Wednesday 2, love the colours and what a great image. Thanks so much for sharing your card with us this month and good luck.
    Hugs
    Kathie
    SSW2~DT

    OdgovoriIzbriši
  2. Iiii, kako čudovita ideja s slončki! Super krasno presenečenje za velik družinico :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu, pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo in raznoliko si ustvarjala, hvala ker z digi motivom sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovite so! Vsaka je nekaj posebnega!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako so luštne. Najbolj mi je všeč kokoš in tista ideja s slončki je super. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse to so potrditve, da Murphyjevi zakoni zares veljajo. :-))) Krasno si ustvarjala. Digi motiv si zelo lepo pobarvala in sestavila krasno voščilnico po skici. Slončki so prijazno sprejeli sestrico v svoj krog, kokoška pa zmaga na celi fronti. Super si jo sestavila. Ploskam od navdušenja. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovito voščilnico si naredila :-)) Všeč mi je tvoja digi štampiljka, ki si jo lepo pobarvala.
    Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  8. Such a pretty card for our 10th anniversary challenge at Sweet Sketch Wednesday 2. Thank you for playing along with us.
    Anne SSW2-DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)