torek, 24. september 2019

Pandice

Pandice sem si kupila ob rojstnem dnevu. Res so fajn, ker se ni treba"matrat" z barvanjem:). 

 Za nečaka, ki praznuje 1.rojstni dan, je nastale tale, ki jo lepim v Najlepši par (pravokotnik s šivi, balončki):


 Za Christmas card throwdown, kjer želijo medveda, pa tale.


Skupaj ju prijavljam v twofer card challenge

In tale za dvojčke, za učiteljico matematike:), po skici sweet sketch wednesdayPotem pa je nastal še recikliran okvir za sliko (ostanek ovitka cdja, kartonska osnova po pojedenih čokoladicah).Na steni :)
Bodite lepo!


19 komentarjev:

 1. Kako so pa te pandice lušne! Krasnen "twofer" si naredila. Nečak se bo gotovo razveselil tako razigrane voščilnice, praznična pa je čisto takšna, kot so meni najbolj všeč. :-)) Tudi matematična je super simpatična. Račun je taboljši. Rezultat pa skoraj točen. :-)) Kar se pa reciklaže tiče, ti lahko samo čestitam za idejo. Prva liga! In vrhunski portret.

  OdgovoriIzbriši
 2. Your creations are terrific, Clara, and well done on the recycling! I love that you bought these cute pandas for your birthday! Good choice! I love them, too, because you can do so much with them and not have to color them! They look so good all over that adorable first birthday card and as a solo panda holding a string of lights on the CAS Christmas card! Thank you so much for playing in Twofer Card Challenge #20! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 3. Iii, kako ljubke pandice z eno veselo pando v njihovi sredini!

  OdgovoriIzbriši
 4. What a sweet birthday partying panda, Klara ... so fun with the pops of celebratory colour with all the black and white! That single panda looks so cute with his tangle of Christmas lights ... an adorable CAS card! Thanks so much for playing along with us at Twofer! Anita :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Najprej se ustavim pri reciklaži - ideja/izvedba vrhunska :). Ampak tele pandice so pa tako prisrčne, pa naj si bo praznična, rojstnodnevna ali za dvojčke.

  OdgovoriIzbriši
 6. Wonderful cards, Klara! I love the bold, bright colors paired with those cute pandas both on your birthday card and Christmas card! Great use of that sketch and the packaging! Thanks for joining the fun with us at the Twofer Card Challenge!

  OdgovoriIzbriši
 7. Super cute cards. Love how you made him into a Christmas card! Thank you for taking part in our 52 Christmas Card Throwdown Challenge - Myrna DT

  OdgovoriIzbriši
 8. Oooooo, hvala Klara še za eno super idejo! Naslednji teden v šoli rišemo slike za v ovitke CDjev. ;) Super ideja za reciklažo.
  Kar se pa tiče pandic... se popolnoma strinjam s teboj. Meni so tudi nadvse ljube, ker se jih tako hitro uporabi. Samo odtisneš in je zadeva gotova. ;) Lepi čestitki si naredila in ... račun mi je nadvse všeč. ;)

  OdgovoriIzbriši
 9. Ti si prava čarovnička!!!! Tvoje pandice osvajajo svet in naša srca! Tako zelo lepo si jih dodajala na srčne izdelke za vse priložnosti!
  Hvala za navdih spet in spet, Majda

  OdgovoriIzbriši
 10. Všeč mi je tvoja praznična voščilnica z medvedki :-)) Lepo si jo sestavila!
  Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.

  OdgovoriIzbriši
 11. Klara čestitke za dosežek na twoferju, sem tako zelo vesela zate, kot da sta moji ;-)))
  Objem k tebi, Majda

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Zdaj sem ga pa našla, hi hi! Opravičilo: moja leta!!!!

   Izbriši
 12. Krasno si se znašla in tale okviček je res unikaten :-)) Super ideja!
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 13. Krasno si reciklirala, tudi v sanjah ne bi pomislila,na takšen okvir za slike.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Simpatična je tvoja pandica z prazničnimi lučkami.
   Hvala, da si se nam pridružila pri 52CCT. Goga

   Izbriši
 14. A lovely panda card. Thank you for playing along with us at SSW2
  Anne SSW2-DT

  OdgovoriIzbriši
 15. Ooo, kako prikupne so te voščilnice s pandicam, in super ideje imaš, res krasno.

  OdgovoriIzbriši
 16. Draga Klara, a veš, da sem ti že poslala komentar k tej srčni objavi, zdaj pa vidim, da ga ni ... morda se prst ni srečal s tipko POŠLJI! Bom takoj popravila, ker danes imam ves čas tega sveta za občudovanje umetnin v blogovski deželi! Dan le zame, zdaj pa se je vrnil moj edini medvedji fantič, ki kuha kosilo za ... mami in zase :-) Taki užitki te, mamico treh, čakajo v prihodnjih letih :-)
  Eno same veselje pri meni in vidim, da tudi pri tebi! Pandice so tako zelo očarljive, reciklaža nadvse imenitna in ljubka!
  Zdajle bi pa, zaradi tebe ... čokoladico jo je pri tebi kaj na zalogi?! Če ja, pridem takoj ;-)
  Objem na daljavo, Majda

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)