torek, 21. april 2020

Dežniki

Čeprav dežja ponavadi ne maram, bi ga bila sedaj prav vesela... Da bi malo zalil vrt. In da bi se malo umirilo kihanje in srbenje oči :).
Sem pa na plan potegnila šablono dežnika, ker imajo izziv na twofer card challenge. Tako sta nastali dve povsem različni rojstnodnevnici. 


Prva, moška, z malo poenostavljenim batmanom, srednji del batmana je izrezan ročno (no, saj se vidi:)), zato ga prijavljam v Craftalnico.


druga pa na princip- Moj dežnik je lahko balon (se še spomnite te pravljice?)



Drugo lepim tudi v sweet sketch wednesday ter v aprilsko galerijo Najlepšega para (v ozadju napis vse najboljše).

Lep dan!

P.s. šele čez en dan sem ugotovila, da se je na Batmanovi voščilnici pojavil tiskarski škrat. Uh, sem bila jezna... Namesto, da bi škrat kaj pospravil po stanovanju, pa nagaja s črkami...:)

12 komentarjev:

  1. Tole z marelami si pa super domiselo naštudirala. :-) Batmanova krila iz dveh dežnikov so kot original. Tudi trup je lepo oblikovan in izrezan. Drugi voščilnici si naredila krasno ozadje in domiselno sledila skici. Meni je zelo všeč tudi asociacija na pravljico Ele Peroci. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Takoj prvi pogled pri batmanu mi ni povsem razodel povezave z dežnikom:))) - to sem kasneje doumela:)))). Super si ga razrezala, sestavila, skratka lepo po kirurško si ga skup spravla:)))). Moj dežnik je lahko balon pa je tako ali tako priljubljena pravljica že mnogih generacij in je pri meni ob besedi dežnik tudi prva ponujena. Tvoja deklica se je lepo podala z njim na izlet preko cvetočega travnika:))). Lep pozdravček k tebi, naj bo dežja ravno toliko, da namoči zemljico in omili težave alergikom - tudi pri nas jih je nekaj. LP Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. I love the batwings from the umbrella...such fun. YOur flying gal is sweet as can be holding on to her umbrella. Thanks for playing along at Twofer Card Challenge.

    OdgovoriIzbriši
  4. Two great cards Klara! LOVE the idea of using the umbrella for the Batman wings...too clever!! And your little girl flying away with her umbrella reminds me of Mary Poppins...soooo cute! Thanks so much for sharing both of these with us at The Twofer Challenge!! :0)

    OdgovoriIzbriši
  5. How clever to use the umbrella die to make bat wings! Great designs.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako lušna domislica tole z Batmanom. Ena izmed mojih najljubših pravljic je ravno Moj dežnik je lahko balon. Lep spomin na otroštvo. Tvoja voščilnica z deklico je krasna. pozdrav Janja

    OdgovoriIzbriši
  7. This is so creative, Clara! What a great unconventional way to use an umbrella to make Batman! You did a fantastic job with the symbolism. And I also love your little girl using her umbrella like a balloon! The background pp is like a flower garden. Thank you so much for playing in Twofer Card Challenge #26! Take care and keep safe! And I hope your allergies get better soon. Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  8. Res si domiselna, pravljice imam itak zelo zelo rada. Čudovita voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  9. Very cute cards, and ingenious to make a batman!

    OdgovoriIzbriši
  10. Lepo si ustvarjala. Čudoviti voščilnici. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  11. Super uporaba dežnikov. Hvala, ker z ročno izrezanimi motivi sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  12. Your papers are so pretty with your sweet image, thank you for sharing your creation with us at Sweet Sketch Wednesday 2.
    Anne SSW2-DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)