torek, 7. april 2020

Na hitro



Po napornem tednu v ambulanti sem ta teden v doma :). S puncami smo naredile nekaj velikonočnih voščilnic (pustila sem jim proste roke, zato je vse blink-blink :)). Lepim k ArtMBR.


Po skici Feeling sketchy je nastala tale prvoobhajilna. Do maja, upam, se bodo stvari vsaj malo normalizirale in bomo lahko z dvema nečakoma praznovali prvo sveto obhajilo... Lepim tudi v Craftalnico in v Veselo hiško.



Bodite dobro!


14 komentarjev:

  1. Najprej moj poklon za požrtvovalno in nesebično delo. Potem pa še pohvala, za motivacijo in delo z otroci v smislu velike noči. Lepa zbirka pirhov, ki sem jih zelo zelo vesela v moji galeriji. Krasno si sledila tudi skici. Všeč so mi barve in vsi sestavni elementi, še posebej pa klasje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Upam, da si malo spočiješ po napornem delu. Vse pohvale tvojim puncam. Zelo lepo in kreativno so okrasile pirhe. Lepa pa je tudi tvoja voščilnica za prvo obhajilo. Krasno si okrasila motiv. Hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  3. Iz srca ti želim,da se boš vsaj malo spočila.S tvojimi puncami ste prav lepo ustvarjale.Seveda ne morem mimo voščilnice za obhajilo,ki je prekrasna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno ste ustvarjale in upam, da si v prostih dneh malo oddahneš. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  5. Klara, moj poklon, da v teh časih sfolgaš skrb za družino in hodiš na delo - upam, d ase malo odpočiješ v tem tednu! Tvoje male so prav emojstrice -pri njih manj je več zagotovo ne velja in prav je tako :). Tvoja obhajilna pa je tako lepa in fnatastično zadeta skica :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Klara hvala za tvoje delo. Super, da ste si s puncami uspele vzeti nekaj časa zase in za ustvarjanje. Naredila si lepo čestitko za prvo obhajilo. Hvala, ker sodeluješ pri Feeling Sketchy, kjer sem tokrat gostujoča DT.

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Klara HVALA za tvoje požrtvovalno delo, katero je v teh tednih prav gotovo naporno, a verjamem, da srčno. Ustvarjanje s tvojimi puncami ti prav gotovo prinese še tisto dodatno energijo, ki jo potrebuješ. Vse voščilnice so krasne ! Tvoja krasi našo Veseli hiško in hvala za obisk. Želim veliko lepega in ukradi si kakšen trenutek za sprostitev ob ustvarjanju tudi v prihodnje. Objem, Veana

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepo voščilnico si naredila :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  9. Nadvse imenitne so vaše blink - blink velikonočne voščilnice, prosim prenesi puncam mojo očaranost in pohvalo. Še malo, pa ne boš imela nobenega dela več, bodo punce vse postorile ;-)
    Prvo obhajilna pa je tako nežna in pomirjujoča, prava protiutež zgornjemu blišču :-)
    Hvala, ker jo deliš v naši Veseli hiški in Craft-alnici, kjer sem bila gostja moškega izziva.
    Prijazne praznike vam želim, polne bleščečih pirhov in dišeče potice, Majda

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga Klara, iz srca hvala za tvoje delo. Upam, da je teden počitka napolnil tvoje baterije. S puncami ste res čudovito ustvarjale. Vočilnica ua obhajilo je v zelo lepih barcvah in lepo okrašena. Lepo, da si jo z namio delila v Veseli hiški.Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  11. res, vsaka čast, hvaležni smo za vse vas.
    lepe so tako otroške, itak da mora biti bling bling :))
    in tako elegantna za obhajilo, hvala, da si z nami pri Feeling Sketchy.

    OdgovoriIzbriši
  12. Kako čudovito ste ustvarjale. Hvala, da svojo voščilnico za obhajilo deliš tudi z nami v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovito ustvarjanje, hvala, ker sodeluješ v Vesli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  14. Lepa serija voščilnic! Otroške so prav ljubke in mamina je zelo nežna. Čeprav z zamudo, bi se rada zahvalila za sodelovanje na Feeling Sketchy izzivu.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)