sreda, 11. november 2020

Mšpu- 5DN

Moja karantena super sovpada s šolanjem na daljavo in še dobro, da lahko med šolanjem prve, drugi dve zaposlim tudi z mojimi ustvarjalnimi pripomočki: ena mi pika koščke izrezkov, druga pa malo razmetuje:). Ko prva konča s šolskimi obveznostmi, pa sodeluje pri izdelovanju voščilnic.
Tako je včeraj nastala tale:
Prijavljam v MŠPU (namesto ničle- obesek) ter v novembrsko galerijo Najlepšega para (vsi izrezki razen številk)


Bodite lepo!

7 komentarjev:

  1. Super ideja z okraskom, to bom pa uporabila tudi sama - a lahko malce ponavljam za tabo sošolka? Ko otroci v šoli koga “zatožijo”, da ponavlja, vedno razložim, da je to velika pohvala - ponavljamo tisto, kar občudujemo pri drugih ;-)
    Zdravja želim tebi in tvojim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično ti gre tole žongliranje pri šolanju na daljavo...voščilnica je pa čarobno lepa!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa in izvirna voščilnica.Všeč mi je.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobro ti gre od rok šolanje, ustvarjanje in animiranje tvojih punc. :-) Voščilnica je čarobno lepa. Idejo z okraskom namesto ničle pa bi tudi jaz prepisala od tebe, če dovoliš. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo zanimivo in posebno voščilnico si naredila in naj vam tak karantensko-šolski sistem uspeva še naprej:)))Lep pozdrav Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Klara svetovno si združila prijetno s koristnim in zaposlila svoje male :). Ideja z obeskom namesto črke in okrogla oblika se super povežeta. Upam, da te karantena ni preveč utrudila ;).

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)