nedelja, 26. september 2021

Mešano

Danes bo nekoliko (z)mešana objava, ki pritiče temu času... Nekaj ustvarjalnih pripomočkov imam že preseljenih v novo hiško in posledično je nekoliko bolj zamudno iskati po škatlah, da časa za ustvarjanje niti ne omenjam...

Najprej je nastala rojstnodnevnica za Franca, ki ima rad konjak. Prijavljam v Ustvarjalni dotik (od tam štampiljka, embosirna srajčka karo ter osnova za voščilnico). 



Zatem je nastala zelena poročna voščilnica,ki sem ji (preden je šla od doma) dodala še napis čestitke (in pozabila slikati). 


Prijavljam v zeleno Veselo hiško ter v Septembrsko galerijo Najlepšega para (maki, kreativni krogi).

Za metuljčkast izziv pa je nastala tale rojstnodnevnica. Prijavljam v Butterfly challenge: S(slide and lock, shimmering blush, butterfly). Tale prepogib mi je res všečen in relativno hitro narejen, tako da ga bom uporabila še kdaj.



Bodite lepo in lep zaključek septembra!



 

4 komentarji:

  1. I like how you have used the slide and lock side ways. It looks totally different that way. Very pretty and delicate too. Thankyou for coming and playing in the butterfly garden with me. Hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  2. Same krasotice. Hvala, da si zeleno mojstrovino postavila na ogled v Veselo hiško. Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, čisto te razumem, ker sem tudi jaz že delno preseljena in polovico stvari iščem predolgo časa,... Naj ti čim prej uspe urediti tako, da boš uživala ob ustvarjanju :) Naredila si krasno čestitko! Hvala za sodelovanje v idejniku Ustvarjalnega dotika! Lep dan, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse zelo lepe! Zelo ozadje z belimi motivi pa je krasna ideja ! Hvala za obisk v Veseli hiški. Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)