ponedeljek, 13. februar 2023

Na hitro

Edina pozitivna stran popoldanske službe je, da najdem svojih 10 minut v ustvarjalnem kotičku (če seveda med potjo do tja trdno mižim in se delam, da ne vidim cunj, ki potrebujejo zlaganje, posode, ki stoji na pultu in prahu ter pajčevin, ki krasijo našo hiško).

Tale je sicer nastala včeraj, z zamudo, rojstnodnevnica, za našo petletnico. Najprej princeska ni bila mišljena, pa je vmes prišla slavljenka v sobo in si NUJNO zaželela vsaj eno princesko. 



Prijavljam v The butterfly challenge: D (double slider card, butterflies, die cut, dairy cream, danson and dandelion) in v Craftalnico (za ljubljeno osebo).

Danes pa sta nastali te dve - najprej ena z lončkom na pike in čajem za sprostitev :)


Prijavljam v Veselo hiško.

Nato pa še ena belo bela, za CCT, malo sem preizkusila še skico od preteklega tedna, ko mi je zmanjkalo časa.



Prijavljam v CCT in v februarsko galerijo Najlepšega para (božične zvezde, napis).

Bodite lepo in uspešen teden!

 

12 komentarjev:

  1. Lepe vse po vrsti. Princeska si zasluži princesko. Čaj za sprostitev pomaga. Tudi belina na zadnji, prav lepo sproščujoča.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hihihi super si napisala kako priti do svojih 10 min. za ustvarjanje. Menim, da je kar nekaj ustvarjalk, ki si na tak način izborijo svoji 10 min. :)
    Lepe voščilnice si naredila. Beli izzv si fantastično izpeljala!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super ideje in kombinacije. Bravo za takšne minute!

    OdgovoriIzbriši
  4. Princeska za princesko. :-) Čudovita voščilnica. Tudi drugi dve sta zelo lepi. Bela me je čisto prevzela. Bolj pomembno je koristno porabiti čas, kot preganjati pajke iz hiše. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. So pretty. You have made a beautiful slider card. Thankyou for coming and playing in the butterfly garden with me. Hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo si ustvarjala. Prav vse so mi všeč.

    OdgovoriIzbriši
  7. U koliko lepih izdelkov si ustvarila, Loček s čajem je krasen, pomirja na daljavo in čestitka za tvojo deklico je prekrasna, princeska paše gor :-) in potem še belo ustvarjanje prazničnih. Bravo odlično si opravila prav vse naloge :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita bela voščilnica, hvala ker sodeluješ pri 52cct izzivu

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Klara, kako ljubko je pri tebi :-)
    Vse najboljše slavljenki tudi od mene! Le kaj je kot maškara - princeska morda?
    Očaral me je tvoj lonček na pike in nežna bela voščilnica. Ti le miži med popotovanjem po hiši, saj tako nastanejo tako čarobne pozornosti.
    Prijeten pustni čas ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  10. Ooo Klara, lepo slišat, da si vzameš 10 min časa zase in ustvarjanje ob družinici in vseh opravilih, ki jih ima mama. Pri tebi vedno nastane toliko lepih izdelkov. Za svojo princesko si ustvarila krasno voščilnico.
    Pa čudovit lonček na pike v pomladne vrtu za lepši dan in prekrsna bela praznična voščilnica. Tako je nežna in perle ji dodajo eleganco. Hvala, ker si se nam pridružila na izzivu 52 CCT.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovito voščilnico si naredila :-))
    Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️

    OdgovoriIzbriši
  12. Joj Klara...sem popolnoma pozabila na tvojo vodnarko :(....Popravim napako ;). Johana ve, da je princeska dala tisto piko na i voščilnici ;). Včasih je potrebno narediti tudi kaj za svojo dušo, ne samo za družino - hišna opravila lahko počakajo tustih 5 min, ko imaš čas zase. Čudovito si ustvarjala, sploh gejša in lonček na pike pričarata "5 minut zame":). Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici, kjer gostujem.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)