nedelja, 17. november 2013

Filc

Že mesec in pol sem v tujini. Čas (na srečo) teče precej hitro. Pravzaprav teče tako hitro, da mi skoraj ne utegne biti dolgčas! Za vse trenutke morebitnega dolgočasja, pa imam vedno pri roki kupček knjig z jezikovnimi vajami, strokovno literaturo, par bolj psihološko naravnanih knjig, priročnik o kvačkanju (s katerim nisem prav nič zadovoljna, ker dlje od navadne "verige" ne razumem navodil :)) ter po novem komplet papirjev za ustvarjanje iz Aldija (oz. Hoferja).

V slednjem je bil tudi košček filca. Ravno prav za tokratni izziv pri Tini in Vladki ter za zapolnitev turobnega nedeljskega popoldneva.

Nastali sta spodnji voščilnici (ah, slikanje pod umetno lučjo...):

 Na prvi - rojstnodnevni - se snežak veseli snega (šal je narejen iz treh nakvačkanih kitk - kot sem že omenila, kaj dlje še nisem prišla pri kvačkanju :)). Idejo za snežaka sem dobila na Pinterestu (tu žal nimamo nič snega...). To voščilnico tudi prijavljam na izziv Ko me inspirira #19

Druga pa je božična. Malo drugačna - nobenih smrečic, okraskov... pa vendar v ozadju za ovčkami (ostanki filca) zvezda repatica...

Vem, da siva ni ravno oh in sploh barva - sploh za rojstnodnevne in božične voščilnice... Je pa na žalost edina, poleg bele in zlate, ki jo imam trenutno :). Je pa zato bolj v skladu z vremenom :)!

Lep in prijeten začetek novega tedna!

4 komentarji:

 1. Si pa res mojstrica ustvarjanja z minimalnimi pripomočki :-) Super voščilnici si ustvarila. Ne jezi se zaradi kvačkanja. Boš že pogruntala :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Prav fajn si tole naredila. Te ovcke so tako zelo simpaticne. Za kvackanje pa je najlazje, da ti nekdo pokaze, potem pa gre hitro naprej. Ali pa ce si na Youtube poisces kaksen video.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ojla Klara! Prav vesela sem, da te je turobno vreme posedlo za ustvarjalno mizo. Naredila si krasni voščilnici in četudi trenutno še ne kvačkaš drugega, so te kitke na snežaku tako super izpadle, da so vredne truda s knjigo :-) Lep pozdrav k tebi in hvala, ker si se nam pridružila!

  OdgovoriIzbriši
 4. Kako simpatični voščilnici. Res znaš iz nič narediti umetnino.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)