ponedeljek, 25. november 2013

Ne-tipično :)

Ah, prav gotovo nisem tipična študentka na izmenjavi. Po skoraj dveh mesecih sicer jezik teče veliko bolje kot prej :) (kar je dobro), pogrešam pa slovensko hrano, moj ustvarjalni kotiček in pa govorjeno slovensko besedo... Kljub temu se ne smem pritoževat, ker sem res hvaležna za možnost spoznavanja malce drugačnega načina življenja in razmišljanja; ter vse dobre ideje/prakse, ki jih v Sloveniji morda še ne poznamo.


Prav tako je nekoliko ne-tipično, da sem letos naredila samo nekaj božičnih voščilnic. Hja, kovček je bil že tako ali tako na meji s težo, prav tako pa sem sklenila, da bodo letošnje voščilnice pač iz starih zalog, saj je na vsake toliko časa še vseeno potrebno narediti nekaj prostora za nove ideje in izvedbe; poleg tega pa so lahko ustvarjalni pripomočki ostali v varnem zavetju doma.


Ti dve voščilnici sta povsem preprosti - uporabila sem (tako kot vedno) stare zaloge papirja, sestrine barvice, ki se raztopijo v vodi (hm, kako zapleten opis :)) ter štempiljke iz seta, ki sem ga kupila lani v Ustvarjalnem dotiku.

Voščilnici (kar obe skupaj, saj sta si zelo podobni) prijavljam na novembrski izziv Ustvarjalnega dotika-sneg. Upam, da prijava velja, saj so vsaj 3 štempiljke (sicer iz istega seta) iz te trgovine in je na temo sneg, če pa ne, pa nič za to :)!
Pa lepe priprave na praznike!

3 komentarji:

  1. Morda pa postane prav to, da na izmenjavi delaš tudi voščilnice, novi hit med študenti :-) Zelo lepi sta.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri tebi vedno občudujem tvojo iznajdljivost. Krasni sta.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)