sreda, 29. april 2015

Angelček

Današnji pomladni dan je prav klical na vrt, med ves plevel, ki se je razbohotil na gredicah (sicer ne vem, zakaj plevel preživi vsako zmrzal, užitne rastline pa ne?)... Tako me nekaj gredic čaka na jutrišnje sejanje (malo gledam na setveni koledar, čeprav - no nisem še naredila primerjave, če je pridelek res večji/boljši/lepši, če poseješ na določen dan :)). 

Kakor koli, upam, da uživate v toplih sončnih dneh (lahko se postavite v vrsto za bonbonček, da bodo dnevi še slajši :)), baje bo čez vikend spet bolj deževno :(. 

Na ogled pa postavljam dve krstni voščilnici. Punčkasta je stara že dober mesec (ja, še nekaj starih voščilnic imam za pokazat :)). 

Spodnji kartonček je namenjen imenu :)
Za fanta pa najprej sploh nisem imela ideje, kaj naj naredim - svečo? belo oblačilo? In tako je osrednji del postala molitev Sveti angel, ki jo dopolnjuje še angelček na traku. 

 Kartonasta osnova in angelček sta iz Ustvarjalnega dotika, prijavljam pa na izziv meseca aprila: čipke.

5 komentarjev:

  1. Obe sta prelepi in zelo nežni, kot se za krst spodobi. Všeč mi je ideja z molitvijo na fantovski voščilnici.

    OdgovoriIzbriši
  2. Posebni in z globokim sporočilom
    super
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudoviti krstni čestitki! Rjava, ki ni tako običajna barva za čestitke je tukaj krasno ujeta v igri bele čipke, pikic in trakov. Hvala za sodelovanje v našem izzivu :) Pozdravček, barbara

    OdgovoriIzbriši
  4. Pri obema si se fino znašla in ustvarila lušni voščilnici. Moja mama se zdaj že kar nekaj let drži setvenega koledarja in tudi zelišča nabira ob pravih dnevih. In vsaj za slednje lahko potrdim da ostanejo kvalitetnejša, če so nabrana ob pravem času.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudoviti sta. Všče mi je kako si se znašla pri fantovski voščinici :).

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)