torek, 28. april 2015

Diploma in bonbonček

Od zadnje objave se je zgodilo marsikaj: moj zadnji izpit (na našem faksu (medicinska f.) z zadnjim izpitom tudi diplomiraš :)) in posledično diploma, postala sem enajstič teta, poročil se je še zadnji brat, mož je opravil strokovni izpit... Vmes pa je nastalo še precej voščilnic v različne namene, prehojenih je bilo precej kilometrov (z vozičkom po makadamu - kjer se najbolje spi :)), spečenih precej piškotov - za poroko in kar tako...

Zato sem sklenila, da bom nekomu, ki bo komentiral pod to objavo podarila majhen bonbonček. Kaj morate storiti? Ne veliko - samo komentirati :). 

Lahko seveda postanete še na kakšni drugi objavi, postanete moji spremljevalci, komentirate še kakšno drugo objavo, delite na svojem blogu... Ni pa nujno :).
Bonbonček bom izžrebala 31. maja. En dan pred začetkom pripravništva :).

Vse dobro!

19 komentarjev:

 1. Šjora čestitke za vse te lepe dogodke in predvsem za diplomo! Z veseljem se pofočkam za sladko dobroto, spremljam pa te že :).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :), je kar pestro ja! In hvala za spremljanje!

   Izbriši
 2. Oo, čestitke, Klara, to pa ni kar tako!
  Verjamem, da si najbolj srčna tetka in da bo enako tudi v ambulanti. :)
  Bombončka se ne bi branil, na blog pa že dlje časa z veseljem zahajam. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Neža, ja upam, da bom znala videti v ljudeh tisto nekaj več (kljub nenehnim pritiskom in vsem razočaranjem v zdravstvenem sistemu...). Ker vseeno verjamem, da se nas je večina odločila za poklic zdravnika iz veselja do dela z ljudmi in ne zaradi vsega drugega, kar nam mediji vsakič podtikajo... In hvala za spremljanje! :)

   Izbriši
 3. Klara berem, da tudi tebi na veliko dogaja
  ČESTITKE!!!! iz srca
  imej lepo pomlad in še lepše poletje
  vse dobro na tvojih poteh
  Tamara

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. O ja, kar dogaja :)! In hvala za vse dobre želje in spremljanje! :)

   Izbriši
 4. Klara, čestitke za diplomo in vse prelepe stvari, ki so se ti zgodile v zadnjem času! Vesela sem zate. Želim ti vse lepo pri opravljanju tvojega poklica. Uživaj pomlad, uživaj mladost, uživaj življenje! :-)
  Z veseljem se postavljam v vrsto za bonbonček in delim novičko na mojem blogu.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Sonja, za vse lepe želje in spremljanje! Mi je super, ker znaš iz vsakdanjih stvari narediti toliko lepih voščilnic in presenečenj!

   Izbriši
 5. Wow, pri vas pa se je res veliko zgodilo. Čestitke za vse lepe dogodke in predvsem za diplomo oz. dokončan študij. Vse dobro in ustvarjalno še v naprej.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Vladka! Upam, da bo tudi ustvarjalno - bo potrebno malo podaljšati dan/skrajšati noč ali pa samo premetati urnik :)...

   Izbriši
 6. vau, čestitke za toliko lepih stvari in seveda vse dobro še naprej!
  naj bo čim lepši tale mesec do pripravništva in dober štart potem :)))
  delim na blogu, ko se naučim, kako ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. Čestitke za vse lepe stvari, ki so se ti zgodile v zadnjem času, še posebej pa za dokončanje študija in skorajšnje pripravništvo. Z veseljem se postavim v vrsto za sladek bonbonček, ki sem ga tudi delila na svojem blogu in postala tvoja spremljevalka.
  Vse lepo še naprej!
  Pozdravček, Valerija

  OdgovoriIzbriši
 8. Oooo lepa novica..;) Iskrene čestitke za diplomo! Želim ti veliko sreče na nadaljni profesionalni poti. ;)

  OdgovoriIzbriši
 9. Pri vas pa res ni dolgčas.Toliko stvari se vam je zgodilo :) Iskrene čestitke za opravljeno diplomo in veliko uspehov v medicinskih vodah.Čestitke pa tudi za vse ostale stvari,ki so se ti zgodile v zadnjem času.
  Z veseljem se tudi sama postavljam v vrsto za bonbonček,ki je naravnost mikaven.
  LP,Urška

  OdgovoriIzbriši
 10. Pri vas pa res ni dolgčas.Toliko stvari se vam je zgodilo :) Iskrene čestitke za opravljeno diplomo in veliko uspehov v medicinskih vodah.Čestitke pa tudi za vse ostale stvari,ki so se ti zgodile v zadnjem času.
  Z veseljem se tudi sama postavljam v vrsto za bonbonček,ki je naravnost mikaven.
  LP,Urška

  OdgovoriIzbriši
 11. Pri vas doma je pa res pestro in same lepe reči se dogajajo! Prav lepo je bilo prebrati, kaj vse je vredno praznovati. Hvala,da svoje veselje v obliki bonbončka deliš tudi z nami! Iskrene čestitke!

  OdgovoriIzbriši
 12. Iskrene čestitke ob diplomi in vso srečo pri nadaljnih dogodivščinah ;)
  Grem še malo med tvoje objave, pa se postavim v vrsto za bonbonček.
  Lp Veronika

  OdgovoriIzbriši
 13. Čestitke za vse te dosežke znotraj družine, še posebej pa iskrene čestitke za diplomo, za katero verjamem, da si vložila neskončno veliko truda. Za naprej pa želja, da pokažeš še veliko svojega čudovitega ročnega dela in da boš v svojem poklicu tako uživala kot uživaš v ustvarjanju. Pozdravček. D.

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitam za diplomo in pozdravljam vse dogodke :-))
  Sladek bonbonček si pripravila.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)