ponedeljek, 16. maj 2016

Zimska kolekcija :)

Pretekle dni je bilo zunaj prav mrzlo in zamikalo me je, da se končno naučim malo več osnov štrikanja kot samo desne petlje :). Tako sem včeraj postala učenka pri moji mami (zato prosim, da ne gledate preveč natančno, kje je malo bolj in kje malo manj zategnjena volna...), nastalo je nekaj puloverčkov za na voščilnice za mala bitjeca. Idejo sem že dooolgo nazaj videla pri Sonji- Oldpunci, ki ima res obilico krasnih idej! Hvala ti :)!  


Lepim v majsko galerijo pri Najlepšem paru (napis čestitke)Pri zadnji sem se še malo poigrala z mavričnim ozadjem, v kar sta me spodbudili Tina in Vladka na 48. Ko me inspirira, jo tja tudi lepim.

Morda se mi nekoč uspe spopasti tudi z bolj zahtevnimi pletilnimi projekti :)... Morda.

8 komentarjev:

 1. Danes je bilo tako hladno dopoldne, da bi štrikan pulover prišel še kako prav :) Ta zeleni na pisanem mavričnem ozadju me je še posebej nagovoril :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Klara, prelepe mini puloverčke si spletla in očitno je rojena nova "štrikarica". Prav cort so.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ti puloverčki so zelo hvaležen, lep in hitro izdelan motiv. :-) Jaz sem jih našla pri Hali in že velikokrat uporabila. V veselje mi je, da so ti bili v navdih. :-)) Štrikanje ti gre super od rok. Vse tri voščilnice so zelo lepe, tazadnja, z mavričnim ozadjem, pa me je najbolj očarala. :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Jej, kako zelo so vse ljubke!!! Res nekaj lepega...

  OdgovoriIzbriši
 5. Tole bom pa čimprej preizkusila :-) Kako lepi pulovečki so, prava paša za oči. Čestitke, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. Ljubko in prav prikupno mehko izgledajo tvoji puloverčki. Super ideja in lepo presenečenje za prejemnika voščilnice.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)