četrtek, 5. januar 2017

Prva

Objava v novem letu :). Še preden pa se čisto vržem v 2017, še čisto malo spominov in statistike. 2016 je bilo čudovito leto, saj se nam je pridružila mala J., ki skupaj z večjo K. vsak dan nariše kakšen nasmešek na obraz; k nasmeškom pa veliko prispeva tudi moj dragi :). Poleg narejenega strokovnega izpita in uspešnega razgovora za službo, sem v preteklem letu še enkrat postala teta (pa enkrat preko dragega :)), obiskala veliko lepih krajev, spoznala cel kup čudovitih ljudi in se na sploh imela lepo. Seveda so bili vmes tudi kakšni težji trenutki... Pa smo skupaj šli tudi čez to.

V 2016 sem prebrala okrog 40 knjig, izdelala 242 voščilnic (čeprav je velika verjetnost, da je nastala še kakšna več, ki sem jo pozabila dodati na seznam), ur preživetih v ustvarjalnem kotičku nimam preštetih, veselja ob ustvarjanju tudi ne :). Da bi bilo tudi v 2017 ogromno lepih trenutkov!

Tagci so nastali še pred prazniki, za darilca moževih sorodnikov, prijavljam v 176. izziv: božični tag v CRAFTalnici ter v januarsko galerijo Najlepšega para (od tam ptički in vejice)
Na darilu
Skupinska

Voščilnica z metuljem je nastala za februarsko slavljenko. Prijavljam na Butterfly challenge izziv,kjer je Tina iz Treebug gostja. :)



Da bo prva letošnja objava res polna, pa objavljam še eno "na hitro" zahvalnico (ki bo kmalu odšla od doma, kot zahvala za lepo pozornost), ki je nastala medtem, ko sta se K.in J. igrali. Hvaležna za zgoraj navedene ljudi, stvari, kraje... Za to, da smo lahko skupaj...
Prijavljam v 54. Ko me inspirira .
 Tako. Sedaj pa načrtovat novo leto :). Se mi cilji samo podijo po glavi, do papirja pa nekako niso še uspeli priti. Hvala tudi TEBI, ki to bereš :), za vse prijazne komentarje in obiske!

15 komentarjev:

  1. Hello and welcome to my Butterfly challenge with your lovely entry. All my required elements are there. I do like thee way you have incorporated the negative die cut into your design. Thankyou for fluttering by. hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ufff, tole pa je zavidljiva statistika, bravo! Čestitke tudi za vse nove družinske člane. Tagci pa so prav luštni!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lep zaključek leta si naredila in lepo, da se spomniš le lepih trenutkov.
    Lušne tagece si naredila in tudi zahvalnica in čestitka sta lepi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uau, Klara, 242?! Odličen izkupiček, super, bravo! :)
    In to z vsem lepim in krasnim, kar je še ostalo v srcu.

    Naj bo vsega lepega in dobrega še več tudi letos! :)

    Zahvalnica in čestitka in tagci pa so preprosto čudoviti. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Klara kako lepo si zapisala, tokrat so se me tvoje besede dotaknile pred tvojimi izdelki... Kar začutila sem tvojo družinico, mala J. pa je najbrž že zelo zrasla od najinega prvega srečanja v živo :) Čudoviti izdelki so nastali- srčni tagci, lahkotna frfotava voščilnica in lisičje srčkana zahvalnica. Se že veselim novih objav in se hkrati zahvaljujem za prijazne komentarje... Čajček pride z zamudo, so mi pošto danes zaprli pred nosom. Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Klara kako lepo si zapisala, tokrat so se me tvoje besede dotaknile pred tvojimi izdelki... Kar začutila sem tvojo družinico, mala J. pa je najbrž že zelo zrasla od najinega prvega srečanja v živo :) Čudoviti izdelki so nastali- srčni tagci, lahkotna frfotava voščilnica in lisičje srčkana zahvalnica. Se že veselim novih objav in se hkrati zahvaljujem za prijazne komentarje... Čajček pride z zamudo, so mi pošto danes zaprli pred nosom. Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši
  7. vau, kakšno neverjetno statistiko imaš, si pa super duper pridna in organizirana. in to ob luškani mali dojenčici, uf, rešpekt!
    super, da si tudi primetuljčkala na Butterfly challenge, lepo si postavila voščilnico in ta šablona metulja je meni ena najlepših in vedno mi je toplo pri srcu, ko jo vidim, mislim pa, da tudi čisto prva, ki sem si jo kupila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tvoje leto 2016 je bilo res polno nepozabnih trenutkov.:-) Super statistiko si nanizala. Tokratno objavo si pa napolnila s samimi krasnimi izdelki. Tagci s ptički so zelo lepi, metuljčkasta voščilnica je čudovito nežna in lepo sestavljena, zahvalnica z lisičko pa ljubka 100 na uro. :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepo leto je za tabo, se posebej, ker imate pri hisi se eno deklico! Lepo je, da kljub vsem obveznostim, ki jih prinasa vloga mamice, se ustvarjas. Vse, kar si pokazala v tej objavi, je krasno. Tagci so me cisto navdusili z vejico in pticki, obe drugi voscilnici pa samo potrjujeta, kako rada ustvarjas. Lepo!

    OdgovoriIzbriši
  10. Za tabo je res produktivno leto, ni kaj. Številka 242 je naravnost neverjetna, glede na to, da imaš ob sebi še dve princeski. Tudi štart v ustvarjalno leto 2017 ti je več kot uspel, saj so prav vsi izdelki čudoviti. Pri tagcih mi je padel v oči predvsem zanimiv efekt na robu, ki si ga ustvarila z belo barvo, ptički na veji so pa takointako krasen motiv. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

    Lp,
    Veronika

    OdgovoriIzbriši
  11. Klara, hvala za vse tvoje obiske na mojem blogu in besede, ki pobožajo. Vidim, da si imela zelo bogat izkupiček pri ustvarjanju. :) Bravo za tako lep uspeh in kapo dol, da zmoreš ob svojih deklicah. Tagci se res lepo podajo na darilca, pomladna voščilnica za 40 pomladi je zelo nežna in zanimivo si uporabila negativ metulja na voščilnici. Lisička pa je prav prikupna! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudovito leto je za vami in naj bo takšno tudi novo. Vse dobro in hvala, da si se s to lepo zahvalnico pridružila tudi izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  13. Krasne tagce za darila si naredila :-))
    Všeč mi je listička, ki kuka izza vogala.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  14. Lepo je prebrati, kako lepo leto je za vami...naj bo tudi tole takšne, da se ga boste z veseljem spominjali. Pohvale za vse krasne izdelke in hvala, ker si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  15. Kako krasne tage si naredila. Zelo so mi všeč. Tudi voščilnici sta čudoviti.
    Hvala, da si ustvarjala z nami v CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)