sreda, 15. februar 2017

Pomladanska utrujenost

Končno je sonce posijalo skozi oblake in že diši po pomladi. Mene pa daje pomladaska utrujenost :). Najbrž bi temu lahko rekli tudi posledica nočnega vstajanja zaradi tamičkene (čeprav se sploh ne smem pritoževat, ker se samo podoji in spi naprej). Da bi prelisičila telo (draga Klara, ni še pomlad, da bi bila lahko spomladansko utrujena!!!), sem naredila še dve novoletni sestrici.

odprti
 Prijavljam v Christmas cards throwdown (drink) (I used a cup of tea instead of zero in 2018),
Ustvarjalni dotik:neobičajno odpiranje (od tam šablona skodelice in cikcak bel trak) ter v februarsko galerijo Najlepšega para (napis srečno). 

10 komentarjev:

  1. Oooo Klara, ker sem z glavo bolj na počasi ;-) sem najprej opazila dve lepi voščilnici .... potem pa sem ju zagledala v vsej njuni lepoti!!! Sem se takoj spomnila na izjavo malega princa: bisto je očem nevidno!
    Navdušena Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepi in razgibani voščilnici si naredila :-)) Všeč mi je, kako si lonček uporabila v prihajajoči letnici. Super ideja!
    Hvala, ker si se nam spet pridružila na našem prazničnem izzivu pri Christmas Card Throwdown.

    OdgovoriIzbriši
  3. What a clever design. They must have been a lot of work to put togther. There are definitely signs of spring so we can be hopeful, at least.
    Thanks for playing along at Christmas Card Throwdown.

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo zdi se ti, da te daje pomladna utrujenost. :-) Ti dve krasni in domiselni voščilnici govorita čisto drugo zgodbo. Všeč mi je lonček namesto ničle v letnici.

    OdgovoriIzbriši
  5. ti si mojstrica teh voščilnic, krasni sta!

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, kako si pridna, že misliš za naprej :) Lepi čestitki z domiselnim napisom letnice. Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  7. Se mi zdi, da tudi mene že daje tovrstna utrujenost. Lepo jo ti preganjaš.

    OdgovoriIzbriši
  8. Super voščilnici. Zanimivo obliko si izbrala.

    OdgovoriIzbriši
  9. Izjemni - skodelica na mestu ničle mi je res všeč, seveda pa tudi celotna oblika.

    OdgovoriIzbriši
  10. I do like the fancy folds here and the lovely papers you've used. A clever way to use the theme. Thanks so much for playing along with our drinks challenge at Christmas Card Throwdown. Deborah, DT.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)