petek, 18. januar 2019

Mešano

Končno so se punce kolikor toliko pozdravile, da sem celo uspela priti do papirčkov. Par voščilnic je šlo od doma še pred slikanjem, nekaj pa jih je dočakalo zgolj slabo fotko (bolje kot nič :))... 
Tu pa so:
Rojstnodnevna po skici Feeling sketchy Božična po barvah CCT: vijolična in zelena. Zaradi obilice venčkov (tudi zimskega, v nekoliko neobičajnih barvah), lepim v Ko me inspirira #68


Za Twofer card challenge - birds pa sta nastali tale božična in rojstnodnevna. Uporabila sem štempiljko, ki sem jo dobila od Majde (hvala :)).Tole lepim še v januarsko galerijo Najlepšega para (krog).


Tole pa v Scrapping4fun: CAS

Pa lep zasneženi vikend!

19 komentarjev:

 1. Najprej se moram ustaviti pri obeh voščilnicah s ptički. Krasni sta. Lepo in domiselno si uporabila štampiljko ptičkov in ustvarila voščilnici za dva različna namena. Hvala, ker si se pridružila izzivu Twofer Card. :-)
  Tudi voščilnici po dani postavitvi in praznična v težki barvni kombinaciji sta zelo lepi.

  OdgovoriIzbriši
 2. Klara, ti si pa preklopila v peto, koliko voščilnic ti je uspelo izdelati. Limonada je nadvse prikupna, s prazničnim barvnim izidom si se zelo dobro znašla in čudovito si uporabila štampiljko ptic, še posebno tista s smrekicami me je navdušila, izvirno.

  OdgovoriIzbriši
 3. oo, same originalne ideje imaš, tako z limonado kot s temi ptičicami, krasno.
  in krasno, da si z nami pri feeling sketchy.

  OdgovoriIzbriši
 4. These are all great designs, Clara! Your Twofer Christmas design is a very clever way to use that birds-on-a-branch image and I love how it looks inside the circle with the pretty flower embellishment!! Thank you for playing in Twofer Card Challenge #12! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 5. I like to see all your different designs. Some great ideas and all so different. Thanks for joining in at 52CCT

  OdgovoriIzbriši
 6. Koliko lepih voščilnic. Limonada je fantastična pa tudi vse ostale so lepe. Dobro si se znašla z venčki za barvni izziv pri 52CCT.
  Hvala, da sodeluješ. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 7. Prekrasne so Klara od prve do zadnje
  lep vikend
  Tamara

  OdgovoriIzbriši
 8. Oooo, moje/tvoja štampiljka na prvi voščilnici dodani v novem izzivu Scrapping4fun - pa naj še kdo reče, da ta svet ni okrogel ;-)
  Čudovito si ponovno združila vse izzive, prava paša za oči so tvoje voščilnice. Me močno mika, da se še sama preizkusim v Tofer izzivu - hvala za navdih draga Klara!
  Čim več zimskih radosti vam želim, Majda

  OdgovoriIzbriši
 9. Danes imaš pa zelooo hude ideje :). Sploh tale s pričkami zmaga na celi črti :)

  OdgovoriIzbriši
 10. These are really clever, Clara! Those birds on a branch really make a wonderful Christmas tree, and I find your wedding card to be quite lovely. Thank you so much for joining us at the Twofer Challenge! Bev

  OdgovoriIzbriši
 11. Klara, lepo si sledila izbranim barvam in naredila krasno praznično voščilnico :-)) Hvala, ker se igraš z nami pri 52CCT.

  OdgovoriIzbriši
 12. Lepo, da si znova prišla do papirjev in ustavrjanja. Pa je nastal lep kupček. In dopadejo se mi tvoji venčki v netipičnih barvah. Hvala, da si se nama pridružila.

  OdgovoriIzbriši
 13. Kako lep kupček in kako krasen netipčni zimski venček. Navdušena sem!

  OdgovoriIzbriši
 14. Prachtige kaarten heb je gemaakt, Klara
  Dank je wel voor je deelname aan Scrapping4fun
  Renate DT

  OdgovoriIzbriši
 15. Lovely set of cards
  Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges
  Rachelle DT
  https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 16. Beautiful cards.
  Thank you for playing with us at Scrapping4fun challenges.
  Priya-DT

  OdgovoriIzbriši
 17. Lovely work. Thank you for joining the challenge at Feeling Sketchy. Hope to see you again next time.

  OdgovoriIzbriši
 18. Lovely cards. Love how you have used the sketch from Feeling Sketchy. Thanks for playing along with us at Feeling Sketchy.

  OdgovoriIzbriši
 19. Krasne voščilnice! Všeč mi je kozarec. Hvala, ker sodeluješ na izzivu Feeling Sketchy. Upam, da boš tudi v bodoče sodelovala na naših izzivih!

  Lep pozdrav

  DT Maja

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)