nedelja, 1. avgust 2021

Quad easel card

 V resnici bi morala narediti eno poročno voščilnico. Pa me je metuljčkast izziv premamil in nastala je ena rojstnodnevna. 





Prijavljam v Butterfly challenge: Q(I used all the elements).

Ker pa sem ravno pri rojstnodnevnih pokažem še tole, ki je nastala junija za svežo abrahamovko, ki doma peče bobe, kruh in izdeluje sir in klobase; krasno pa ji uspevajo tudi nageljni.


V ozadju je mnooogo pik, zato jo prijavljam tudi v Craftalnico: pike, zaradi napisa in amerikanke jo prijavljam tudi v galerijo Najlepšega para. 

Bodite lepo in lep avgust!

6 komentarjev:

  1. O, kako zelo lepi sta obe voščilnici! Easel voščilnica je nekaj posebnega. Zelo mi je všeč ta oblika. Pri drugi pa sem navdušena nad borduro iz nageljnov. Koliko ur ima tvoj dan? :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. what a gorgeous design paper you have used on your quad card. Goes so well with the bright pink. Thankyoy for coming and playing along in the buterfly garden. Hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastični prepogibi! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  4. Wauuu, prva je prav atraktivna z vsemi prepogibi. Ta druga z pikastim ozadjem pa tudi, kako mi je všeč bordura z čisto pravimi nageljčki. Fantastično in tako domače. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  5. vau, kakšni prepogibi, čisto posebna! in ti nageljni, kot pravi!
    Hvala, da si se pridružila pikastemu izzivu Craft-alnice, kjer sem gostja.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)