petek, 10. december 2021

Ob menjavi službe

Ob menjavi službe je za sodelavko nastala tale škatlica. Seveda je nastajala v nočnem času, od doma pa je šla še v temi in temu primerne so fotografije...Prijavljam v okrogli 300. izziv Craftalnice! Vse najboljše in še na mnoge izzive!

Potem, ko sem bila že na tem, da naredim zadnje voščilnice za letos, so moževi sodelavci, namesto, da bi vzeli 15 voščilnic, pustili 15 voščilnic 😊... Tako sem se jih lahko na novo lotila...

Nastale so take - napis, izrez rokavičk, snežink in osnova je iz Ustvarjalnega dotika, pa mislim da tudi štampiljke snežink, verjetno moj prvi komplet štampiljk - z nekim kužkom?


Za bleščečo Veselo hiško pa je nastala še tale srebrna božična voščilnica. Okvirček, pentlja in napis so od Najlepšega para, tako da jo prijavljam še v decembrsko galerijo.


Zdaj pa mi ne preostane drugega, kot da vam zaželim vesel vikend v snegu :)! 

10 komentarjev:

 1. Vse so lepe, škatlica je pa pa enkratna :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala, ker z zelo lepo škatlico sodeluješ pri CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 3. Navdušena sem nad vsebino škatlice presenečenja,nad domiselnimi dodatki in kako si jo prefinjeno okrasila. na prvi pogled preprosta, ampak skriva v sebi ogromno detajlov, ki si jih tudi barvno zelo okusno povezala.Lepo,da si jo pokazala v Craftalnici, kjer sem tokrat gostja.

  OdgovoriIzbriši
 4. Vsi izdelki so čudoviti. Še posebej vesela pa sem prekrasne praznične voščilnice, s katero si obogatila galerijo Vesele hiške. Hvala za sodelovanje. Valerija DT

  OdgovoriIzbriši
 5. Luštna škatlica presenečenja. Hvala za družbo v Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 6. Pozdravček Klara, sem zelo neredna pri komentarjih in tudi tokrat sem prišla na tvoj blog bolj z namenom, da te prosim za naslov. Prosim pošlji mi ga😉.
  Rabiva ga obe z Zvonko.
  Pozdravček Andreja

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovito škatlico presenečenja si naredila :-)) Polna je lepih detajlov!
  Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️

  OdgovoriIzbriši
 8. Krasne izdelke si predstavila v tej objavi. Eden lepši od drugega. Tale srebrna voščilnica s pridihom roza s katero si nas obiskala v Veseli hiški je res prava lepotička. Pozdrav Janja DT

  OdgovoriIzbriši
 9. Malo sem pozna. :-) Čudovito si ustvarjala. Snežak je pa zvezda. :-) Hvala, ker si bleščečo srebrno voščilnico pokazala v galeriji Vesele hiške.

  OdgovoriIzbriši
 10. Kako lepa bleščeča in v nežnih tonih je tvoja voščilnica ! Vse so enkratne. Hvala za obisk v Veseli hiški in pozdravčke pošiljam. Veana R.DT

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)