četrtek, 12. maj 2016

Ustvarjalni maj

Še sem doma :). Pravzaprav imam za razliko od prejšnje nosečnosti tokrat malo drugačen to-do list pred porodom. Tokrat se ne učim, jeeej :). Zelenjava na vrtu je po večini posejana in nasajena; piškotki so spečeni (upam, da jih ne zmanjka preden grem); voščilnice za majske rojstne dneve (in nekaj za zalogo) so dokončane; prebranih je več knjig kot sem jih prebrala v zadnjih šestih letih. Morda bi bilo dobro samo še malo pospraviti po stanovanju... Mogoče se tega podviga lotim jutri :). 
Moji prvi moto piškoti :)
Za Jakoba ena vesoljska
Me je pa premamil mavrični Ko me inspirira pri Vladki in Tini, čeprav sem si kar malo poenostavila zadevo (upam, da vseeno šteje?), saj sem uporabila pisan papir iz MD kolekcije, ptičke na žici sem "odtisnila" s pomočjo embosirne srajčke (bil je bolj slab odtis, zato sem šla čez še s črnim kulijem), dodala napis ter še enega letečega ptička iz Tinine kolekcije za Rayher. Skratka, nastala je ena preprosta voščilnica, s krasno mislijo...

Until you spread your wings you will have no idea how far you can fly.
Unknown

Pa lep večer!

6 komentarjev:

  1. ooo, sem šele zdajle prebrala, da si pred rokom - naj ti čim hitreje mine ... vidim, da si ustvarjalna na vseh frontah, tako keksi kot voščilnice zgledajo odlično, tudi prejšnja dojenčkasta mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se pravi, da že odštevaš dneve? Želim ti vse dobro. In prav vseeno je ali sama ustvariš mavrično ozadje ali uporabiš tak papir, glavno da je veselo pisano in ta misel je res super. Piškot pa si bom en postregla, hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako pridne nosečke tik pred porodom pa že dolgo ne. Res si pridna. Oh, piškoti tako vabijo...voščilnici sta prečudoviti...srečno ti želim in počivaj tudi kaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti to vse čaraš v zadnjih minutah pred porodom? Super si. :-))) Super energijo imaš. Temu se preprosto reče mladost. :-) Bravo.
    Ob tem, ko grizljam slasten piškot, občudujem obe voščilnici. Jakob bo gotovo navdušen nad vesoljem, prejemnik mavrične voščilnice pa nad prekrasnimi barvami in čudovitim CAS dizajnom. :-)
    Malo si še spočij. Mislim, da naslednjih nekaj let ne bo časa za knjige.

    OdgovoriIzbriši
  5. Najprej ti pošiljam srečne misli...in pa hvala za krasen mavrični prispevek na izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  6. OOOOO pa sem prišla do vesele novičke. Saj sem sklepala že po puloverčkih, da bo nekaj na tem, ma v glavnem upam, da se baby kmalu odloči priti na svet. Naša šjora je pohitela tisti teden in me tako rešila "muk". Tvoje voščilnice so zakon in piškoti še bolj :P

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)