nedelja, 15. marec 2020

Čudni dnevi...

Čudni dnevi so. Počutje bi lahko (verjetno) primerjala z vojaki preden gredo na fronto... Nasprotnik z vsakim dnem preseneča. Manjka opreme. Navodila se spreminjajo. Negotovost-kje in kako bodo otroci, da ostanejo na varni strani; kje bova midva...

Za kratek odklop sem naredila eno knjižno kazalo, za mojo K, ki gre jeseni v šolo, pa že vstopa v čudoviti svet besed...


Lepim v Ko me inspirira: knjižno kazalo, v Veselo hiško: cvetoča pomlad (tu sem bila srečna izžrebanka krasne nagrade, hvala :)) ter v ArtMBR: pomlad.

Voščilnica pa je nastala za novorojenčka, po skici Craftalnice. Lepim tudi v galerijo Najlepšega para (kreativni krogi, čestitke).



Vam želim predvsem srčnosti in zdravja v teh dneh. Se priporočam za dobre misli/molitve, mislim, da jih bomo vsi v zdravstvu potrebovali....


13 komentarjev:

  1. Res so čudni dnevi! Mislim nate, na tvojo družinico, na vse v zdravstvu ... Danes me je pobožalo razmišljanje Alenke Rebule: "... Na samotnih sprehodih lahko srečamo žarek sredi vej, ptice, ki so si vzele vse nebo, in sebe na poti, ki se odpira v neznano. Cvetovi na istem drevesu se znajo odpirati vsak zase in vendar skupaj, srečni v svoji mali prostornosti. Lahko ste cvet v dlani življenja, lahko si podarimo dotik, ki vzplava in nas poveže.Praznujmo življenje in povezanost, ki je nič ne more pretrgati. Prekopana zemlja dehti, posejmo svoj jutri."
    Toliko lepega si ti posejala za ... jutri, prinesla žarek v moj dan, stkala povezavo na daljavo. Razmišljam o tvoji ta veliki, skoraj že šolarki in o mojih pikcih, ki so v teh doma in ne z mano v šoli. Hvala za iskrivo idejo - knjižna kazala bom izdelala zanje, ki se v teh dneh srečujejo s prvim branjem, vanje pa bom vtkala želje po zdravju.
    Hvala ker sonček prinašaš tudi v Veselo hiško in Craft-alnico, kjer sem njihova gostja.
    Klara, hvala ker si!
    Objem, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Res so čudni dnevi. In ljudje so čudni. Polni informacij, ki jih ne znajo uporabiti, ali pa ne razumejo. Zato ostajam v našem svetu, v svetu ustvarjanja... in mislim na vaju in vse vas, ki ste v "prvih bojnih vrstah".
    Krasen odklop med papirčki. Knjižno kazalo za tvojo največjo je zelo lepo, cvetoče s prelepo pikapolonico. Za skice si pa itak mojstrica. :-) Hvala, ker si z nami v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudni časi so, res in potrebovali bomo obilo potrpežljivosti in volje. Ustavrjalnost lahko pomaga. Lepo si ustvarjala.

    OdgovoriIzbriši
  4. Najprej hvala, ker si :) - brez vas zdravstvenih delavcev, ki ste v prvih vrstah bi bilo še težje čez te čudne dni... Glede varstva sva na istem - jaz moram na delo tako kot ti, čeprav sem bolj v "drugi vrsti" in vam pošiljam delo, ko se prebijemo čez vso paniko po telefonih. Upam, da bo zdravje na vajini strani in da vajina družinica ostane zdrava! Čudovit ustvarjalni odklop - tvoja tavečja bo zagotovo s ponosom septembra vtaknila to kazalo v šolske knjige, da si mojstrica skic, pa itaq že veš :)!

    OdgovoriIzbriši
  5. Res so čudni dnevi, a moramo ostati potrpežljivi in optimistični. Meni ustvarjanje pomaga, da malo odmislim vse skupaj, čeprav moram priznati, da mi tudi ustvarjanje noče steči vedno...
    Ti si nam pokazala krasne izdelke. Čudovito knjižno kazalo, vesela sem, da ga deliš z nami v Veseli hiški. Prav tako krasna pa tudi voščilnica za novorojenčka.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi sama se v teh dneh najraje zatečem v ustvarjanje, tam pozabim na vse in uživam.
    Katarina bo gotovo s pridom uporabljala tako lepo kazalo in tista s slončkoma je tako zelo simpatična.
    Bodite dobro, bodite zdravi.

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Klara, hvala za to ker si, ker opravljaš plemenit poklic. Razumem te, da je kaotično, sploh za vas zdravstvene delavce. A pogumno, virus lahko dobiva bitke, a vojne ne bo. V kolikor se bomo vsi držali vseh navodil in bili drug do drugega človeški ter strpni nam bo uspelo. Pogumno,mislim nate ter tvojo družino. Vsak od nas šteje, vsak ima svojo posebno nalogo. Le opravljati jo je potrebno! Vse dobro, Tamara

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala Klara, da si nas obiskala v Veseli Hiški, pokazala svoje ustvarjanje in zapisala lepe želje. Delo, ki ga opravljaš je neprecenljivo in zatorej še enkrat HVALA, da si tam za nas, za vas, za vse... Tvoje knjižno kazalo s pikapolonico naj prinese v vašo družino srečo in slončki veselje. Srčen objem,

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Klara, res je občutek tako zelo težek in dušeč in le predstavljam si lahko, kako težko je vam in upam, da veš, kako zelo smo ponosni na vse vas. Hvala za tvoj prispevek na izzivu...čudovito si ustvarjala!

    OdgovoriIzbriši
  10. vse dobro Klara, mislim na vse vas , krasno si ustvarjala, hvala, ker sodeluješ tudi v Vesli hiški...

    OdgovoriIzbriši
  11. Klarka, kot berem si v prvi bojni vrsti, zato vredna več kot vse zlato na svetu. Moraš vedeti, da smo vam večina ljudi, ki samo čakamo in gledamo, kaj se bo zgodilo, na varnem doma, neizmerno hvaležni in navijamo za vas. Dobro je, da imaš med tem še energijo za odklop in zato, si tudi zaslužiš čestitke in posebno zahvalo, da si zajadrale tudi v mojo galerijo.

    OdgovoriIzbriši
  12. Res so čudni dnevi. Za nas v službi zdravja še bolj. Pazite nase in ostanite čimbolj zdravi. Tvoja slončka pa nan prineseta vse dobro nam v službah in tistim, ki so doma.
    Hvala, da sodeluješ z nami v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  13. Klara, zelo lepo voščilnico po naši skici izpred 10ih let si naredila :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v prazničnem izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk in komentar :)